filter_list

Filter

 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Andijvie Zaden, Breedblad Nuance | BIO

Het broertje van de witlof. Kan zowel rauw, gekookt, apart of als stamppot gegeten worden. Erg voedzaam en rijk aan vitaminen en mineralen.

1,99

visibility
shopping_cart

Andijvie Zaden, Breedblad Volhart Winter

Andijvie is een typisch Hollandse groente. Erg bekend als stamppot maar ook lekker in andere combinaties.

1,50

visibility
shopping_cart

Anijvie Zaden, Très fin Maraîchère | BIO

Deze andijvie soort heeft een donkergroen hart, en een goudgeel hart. Produceert grote kroppen en kan goed tegen slechte...

2,99

visibility
shopping_cart

Bladmoes Zaden, Namenia | BIO

Bladmoes is een voorjaarsgroente. Lijkt op snijmoes en raapstelen. Smaak komt ook overeen met spinazie. Makkelijk te telen, goed op elke...

1,99

visibility
shopping_cart

Bladmosterd Zaden, Giant Red | BIO

Zaden voor de bladmosterd Giant Red. Heerlijk door de salade, en mooi in de siertuin! Niet zo bekend maar erg leuk om te telen en lekker...

1,99

visibility
shopping_cart

Bladselderij Zaden, Goudgele Zelfblekende 2

Dit goudgele bladselderij soort lijkt erg op peterselie maar smaakt een stuk pittiger en sterker. Bladselderij met een mooie kleur.

1,75

visibility
shopping_cart

Groenlof Zaden, Zuckerhut

Groenlof is niet erg bekend in ons land. Toch moet de smaak niet vreemd zijn, want het lijkt op een combinatie van andijvie en witlof.

1,75

visibility
shopping_cart

Mizuna Zaden, Japanse Mosterd Xiu Cai | BIO

Japanse mosterd zaden, Mizuna. Een eeuwenoud gewas wat in Japan nog altijd geteeld wordt. Ook te eten als raapstelen, mits je vroeg oogst.

1,99

visibility
shopping_cart

Paksoi Zaden, Green Fortune F1

Paksoi, of Pak-choi is een typisch Chinese groente. Het is eigenlijk een open kool. Op diverse manieren te eten, als snijkool en als...

1,99

visibility
shopping_cart

Postelein Zaden, Gewone Groene

Een snelle groeier, zeker in warme dagen. Postelein wordt in/bij veel gerechten gebruikt, zoals een broodje kaas, salade of soep. Echt...

1,75

visibility
shopping_cart

Postelein Zaden, Winterpostelein

Deze postelein is te telen in de winter. Heerlijk op het brood of in salades. Te zaaien in de herfst, te telen in de winter.

1,99

visibility
shopping_cart

Selderij Zaden, Gewone Snij Westlandse | BIO

Snijselderij met grof blad. Ook de steel is grover dan andere rassen. Het blad ruikt sterk en de smaak is pittig. Lekker in diverse...

1,99

visibility
shopping_cart

Snijbiet Zaden, Lucullus (Snijmoes of Warmoes)

Zaden voor snijbieten. Vooral geschikt als bladteelt en ribben-teelt. We kennen deze groente niet meer zo goed maar de smaak komt overeen...

2,19

visibility
shopping_cart

Spinazie Zaden, Breedblad Scherpzaad

Spinazie zit vol met vitaminen en mineralen. Deze soort heeft groot donkergroen blad. Zaai binnen de zaaiperiode, anders is er kans dat...

2,19

visibility
shopping_cart

Spinazie Zaden, Winterreuzen

Deze spinazie zaden zijn erg sterk en kunnen bij het zaaien in de late zomer zelf de winter goed overleven. Verder is het belangrijk om...

2,19

visibility
shopping_cart

Tatsoi Zaden, Green Coin | BIO

Tatsoi is zeer smaakvol en compact van vorm. Kan zowel rauw en als roerbakgroente worden gegeten. Het is het broertje van de Paksoi. Zeer...

1,99

visibility
shopping_cart

Witlof Zaden, Mechelse Middelvroeg | BIO

Witlof telen is een leuke uitdaging om als tuinder mee bezig te gaan. Niet gemakkelijk maar zeker de moeite waard om eens te proberen....

1,99

Zaden kopen voor bladgewassen en steelgewassen

Andijvie, Bladselderij, Groenlof, Snijbiet, Snijmoes, Spinazie, en Witlof. Het zijn allemaal blad- en steelgewassen, heerlijk voor in je moestuin. Zaden kopen voor bladgewassen en steelgewassen voor in je moestuin doe je bij moestuinland!