Bezig met laden...
visibility

Houten kweekbak op poten, L

Een verlengde kweekbak die je kunt gebruiken als kleine moestuin. Mooi gemaakt van blank Vurenhout. Inclusief worteldoek.

74,99

visibility
shopping_cart

Houten Kweekbak Op Poten, Moestuinbak

Kweken op kleine schaal wordt steeds populairder. Zet deze bak op je balkon, of bij de achterdeur! Je hoeft niet de bukken, en je...

49,99

visibility
shopping_cart

Houten kweekbak op wielen, S

Deze kweekbak op wielen is gemaakt van hout en is verkrijgbaar in de kleur grijs. Ook beschikbaar in de maat XS, als vierkante bak.

34,99

visibility
shopping_cart

Houten kweekbak op wielen, XS

Deze kweekbak op wielen is leuk voor naast de achterdeur. Plant de bak vol met verse kruiden of tomatenplanten bijvoorbeeld!

24,99

visibility
shopping_cart

Kweekzak aardappels, Grow-it 40cm (2 stuks)

Deze aardappel groeizak is ideaal voor het telen van aardappels in een kleine ruimte zoals balkon, serre of postzegeltuin.

17,99

visibility
shopping_cart

Verticale tuin, Plantenzak

Kweek je eigen groente, fruit of kruiden verticaal, met deze handige plantenzak. Telt 12 vakken (4x3 vakken). Gemaakt van plastic.

14,99

visibility
shopping_cart

Kweekbak, Vensterbank-kweekbak Zink (Gelakt Grijs)

Deze kweekbak is gemaakt van zink, en met een mooie grijze kleur afgelakt. De bak heeft gaatjes onderin die overtollig vocht doorlaten,...

11,99

visibility
shopping_cart

Kweekpot Aardappels, Aardappelpot (Esschert's Garden)

Deze aardappelkweekpot is te gebruiken om aardappels te kweken. Als je de aardappels kunt oogsten, hoef je de bak alleen maar op te tillen.

11,99

20%
visibility
shopping_cart

Bloembollenmand, plantenmand M/L

Bloembollenmanden komen weer helemaal in. Werden jaren geleden al gebruikt en gemaakt van wilgentakken. Hip en retro dus!

9,99

7,99

visibility
shopping_cart

bloempotjes op tray met print, Oud zink

Deze set van 3 potjes met een zinken tray zijn verkrijgbaar in 4 soorten kruiden/bloemen. Munt, vergeet-me-niet, Madeliefje en Bieslook

7,50

visibility
shopping_cart

Hydrokorrels, Humuforte (10 Liter)

Deze hydrokorrels zijn te gebruiken als decoratief afdekmateriaal. Het verbetert de waterhuishouding en ook verlucht het de grond.

6,99

visibility
shopping_cart

Kweekzak met 4 vakken, mini-moestuin

Je eigen mini-moestuin! Het is eigenlijk gewoon een kweekzak, maar met de mooiste planten erin een heuse mini-moestuin!

6,99

visibility
shopping_cart

Aardbeien/kruiden kweekzak (39 liter)

Deze aardbeien en/of kruiden kweekzak ik van plastic en te gebruiken voor de teelt van aardbeien en kruiden. Inhoud 39 liter.

6,50

visibility
shopping_cart

Bloempot met bladprint, zinken pot

Mooie trendy bloempot met bladprint van 3 verschillende boombladeren. Mooi wit afgewerkt met frisse groene print.

5,99

visibility
shopping_cart

Plantentas M, Plantenzak met handvaten

Deze plantentas van het merk Esschert Design valt onder de Farmers' Pride serie. Gemaakt van jute en met drainage gaten.

5,99

Kweekbak kopen in plaats van een moestuin

Er zijn diverse oorzaken waardoor je geen groente, fruit of kruiden kunt verbouwen in een moestuin. De tuin is te klein, er zit geen moestuincomplex in de buurt of je hebt teveel aan de grond die je moet huren. Voor al deze redenen, kun je kiezen om een kweekbak te kopen. Makkelijk in gebruik, snel op te zetten en het neemt niet veel ruimte in.

Kweekbak bestellen

De kweekbakken die je bij Moestuinland.nl kunt kopen, zijn 3 soorten kweekbakken. Een vierkante kweekbak, een rechthoekige en een vierkante meter moestuin. Handig als je een balkon hebt bijvoorbeeld. Ook de vierkante meter moestuin kan heel handig zijn. Wel groente willen verbouwen, maar niet te veel ruimte kwijt zijn. Super handig!