Bezig met laden...
visibility

Aardbeien/kruiden kweekzak (39 liter)

Deze aardbeien en/of kruiden kweekzak ik van plastic en te gebruiken voor de teelt van aardbeien en kruiden. Inhoud 39 liter.

6,50

visibility
shopping_cart

Bloempot met bladprint, zinken pot

Mooie trendy bloempot met bladprint van 3 verschillende boombladeren. Mooi wit afgewerkt met frisse groene print.

5,99

visibility
shopping_cart

Bloempot rond, Antraciet (25 centimeter)

Ronde bloempot van het merk Ecken & Kanten. Antraciet kleurig, en geschikt voor het kweken van groente, kruiden of bloemen. Strak en...

3,99

visibility
shopping_cart

bloempotjes op tray met print, Oud zink

Deze set van 3 potjes met een zinken tray zijn verkrijgbaar in 4 soorten kruiden/bloemen. Munt, vergeet-me-niet, Madeliefje en Bieslook

7,50

visibility

Houten kweekbak op poten, L

Een verlengde kweekbak die je kunt gebruiken als kleine moestuin. Mooi gemaakt van blank Vurenhout. Inclusief worteldoek.

74,99

10%
visibility
shopping_cart

Houten Kweekbak Op Poten, Moestuinbak

Kweken op kleine schaal wordt steeds populairder. Zet deze bak op je balkon, of bij de achterdeur! Je hoeft niet de bukken, en je...

49,99

44,99

10%
visibility
shopping_cart

Houten kweekbak op wielen, rechthoekig

Deze kweekbak op wielen is gemaakt van hout en is verkrijgbaar in de kleur grijs. Ook beschikbaar in de maat XS, als vierkante bak.

34,99

31,49

10%
visibility
shopping_cart

Houten kweekbak op wielen, vierkant

Deze kweekbak op wielen is leuk voor naast de achterdeur. Plant de bak vol met verse kruiden of tomatenplanten bijvoorbeeld!

24,99

22,49

visibility
shopping_cart

Houten Moestuinbak, Vierkante Meter Moestuin

EĆ©n vierkante meter, geschikt als moestuin. Makkelijk in gebruik, zeker als je niet veel ruimte hebt voor een moestuin.

27,99

visibility

Kruidenpot, Antraciet (Ecken & Kanten)

Kunststof pot voor het kweken van kruiden en andere gewassen. Mooi verdeeld over 3 vastzittende potten. Antraciet van kleur.

4,99

visibility
shopping_cart

Kweekbak balkon, Antraciet (60x28x42 cm)

Een kweekbak die speciaal ontwikkeld is voor het plaatsen op/over de balkonreling. Makkelijk vast te maken en sierlijk van vorm en kleur!

17,99

visibility
shopping_cart

Kweekpot Aardappels, Aardappelpot (Esschert's Garden)

Deze aardappelkweekpot is te gebruiken om aardappels te kweken. Als je de aardappels kunt oogsten, hoef je de bak alleen maar op te tillen.

12,99

visibility
shopping_cart

Kweekpotjes plastic, Rond - zwart (3 stuks)

3 kweekpotjes in een ronde vorm en zwart van kleur. Geschikt voor het overpoten van jonge plantjes, of het direct voorzaaien.

3,49

visibility
shopping_cart

Kweektafel, Kweekbak op poten (Kunststof)

De kweekbak op poten is een echte aanrader voor naast de deur, zo kan je allerlei groente en kruiden kweken. De kweektafel bevat een kap...

34,99

visibility
shopping_cart

Kweekzak aardappels, Grow-it 40cm (2 stuks)

Deze aardappel groeizak is ideaal voor het telen van aardappels in een kleine ruimte zoals balkon, serre of postzegeltuin.

17,99

visibility
shopping_cart

Verticale tuin, Plantenzak Vilt (6 en 9-vaks)

Kweek je eigen groente, fruit of kruiden verticaal, met deze handige plantenzak. Verkrijgbaar in 6 en 9 vakken. Gemaakt van Vilt.

6,99

visibility
shopping_cart

Zinken emmer, Decoratie emmer (6 liter)

De zinken emmer van 6 liter is een ware opknapper voor elke tuin. Met wat fleurige planten fleur je de tuin enorm op!

5,99

Kweekbak kopen in plaats van een moestuin

Er zijn diverse oorzaken waardoor je geen groente, fruit of kruiden kunt verbouwen in een moestuin. De tuin is te klein, er zit geen moestuincomplex in de buurt of je hebt teveel aan de grond die je moet huren. Voor al deze redenen, kun je kiezen om een kweekbak te kopen. Makkelijk in gebruik, snel op te zetten en het neemt niet veel ruimte in.

Kweekbak bestellen

De kweekbakken die je bij Moestuinland.nl kunt kopen, zijn 3 soorten kweekbakken. Een vierkante kweekbak, een rechthoekige en een vierkante meter moestuin. Handig als je een balkon hebt bijvoorbeeld. Ook de vierkante meter moestuin kan heel handig zijn. Wel groente willen verbouwen, maar niet te veel ruimte kwijt zijn. Super handig!