Bezig met laden...
Etagère planten L, Opvouwbaar

Etagère planten L, Opvouwbaar

Deze planten of kruiden etagère is te gebruiken om saaien hoeken in de tuin of terras op te fleuren. 3 laags etagère.

49,99

Oppottafel, tuinwerkbank Grey Wash

Oppottafel, tuinwerkbank Grey Wash

Een oppottafel kan eigenlijk in geen tuin of moestuin ontbreken. Eenvoudig op te zetten, en ideaal om je plantjes om te potten, en als je klaar bent op je plantjes te showen.

34,99

Oppottafel, Tuinwerkbank met laden

Oppottafel, Tuinwerkbank met laden

Deze luxe afgewerkte oppottafel met laden is kwalitatief erg stevig en goed weersbestendig. Donkere houtkleur en zinken blad.

79,99

Plantenladder, Esschert Design

Plantenladder, Esschert Design

Deze gave Gray Wash plantenladder van Esschert Design staat zowel binnen als buiten erg mooi. 3 rekken aan beide kanten voor potten.

29,99

Etagere of plantenrek kopen voor je tuin 

Etageres zijn er in alle soorten en maten. Je gebruikt ze in de tuin om bijvoorbeeld potjes met planten op te zetten. Zo kan je je tuinetagere bijvoorbeeld mooi volzetten met potjes met allerlei prachtige zomerbloeiers. Of een etagere bij de achterdeur of het keukenraam met daarop allerlei potjes met kruiden! Basilicum, tijm en rozemarijn zijn heerlijke keukenkruiden die je dan zo kan plukken. Handig maar ook heel decoratief met een plantenrekje! 


Oppottafel of tuinwerkbank online bestellen

Al dat ompotwerk van je terrasplanten, kamerplanten en zaailingen is een stuk eenvoudiger met het juiste gereedschap en met een tuinwerkbank of oppottafel. Zo hoef je nauwelijks te bukken, en heb je je schepje en potgrond mooi bij de hand. Dan is het zo gepiept! Een oppottafel kan je in verschillende soorten krijgen, Zoals bijvoorbeeld een luxe die met lades is afgewerkt en mooi stabiel is. De keuze in tuinwerkbanken en oppottafels is reuze!