Biologische bladmoes zaden kopen, Namenia (BIO) | Moestuinland
Bladmoes Zaden, Namenia | BIO
Bladmoes is een voorjaarsgroente. Lijkt op snijmoes en raapstelen. Smaak komt ook overeen met spinazie. Makkelijk te telen, goed op elke moestuingrond.

Artikelnummer

SL0051

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bladmoes zaden kopen

Bladmoes is een bladgroente die niet heel erg bekend is. Jammer eigenlijk, want bladmoes is erg lekker en zit tevens vol met vitaminen en goede mineralen. Bladmoes is familie van snijmoes alleen is bladmoes iets grover. Ook komt het overeen met raapstelen. De smaak van bladmoes is wat pikant, wat lijkt een beetje op de smaak van spinazie. Bladmoes is in zijn geheel te eten, van het blad tot de bladstelen. Van rauw tot gekookt, van vers tot decoratie. Ook gestoofd erg lekker! 

Bladmoes telen

Bladmoes zaden kun je in de winter zaaien onder glas. De maanden november tot en met februari zijn hier uitermate geschikt voor. Wil je liever zaaien in de vollegrond, dan kan dit vanaf maart tot en met mei. Er geldt een aangegeven zaaitemperatuur van 12 graden. Bij het uitplanten ongeveer 10 centimeter tussen de plantjes aanhouden. De kiemduur bedraagd ongeveer 2 weken. Zaaien doe je op regels, waarbij je dun zaait. Na de opkomst niet uitdunnen maar lekker laten groeien. De bladmoes is makkelijk te telen en doet het goed op allerlei soorten van grond. 

Biologische bladmoes

Deze bladmoes zaden hebben het biologische keurmerk. Dat betekent dat de bladmoes zaden op een biologische manier zijn geteeld, schoon gemaakt en verpakt. Zo kun je zelfs in je eigen moestuin je eigen biologische groenten telen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.