Boerenkoolspruitjes zaden kopen, Boerenkoolspruiten Kalettes Garden Mix F1 | Moestuinland
Boerenkoolspruitjes zaden, Kalettes Garden Mix
Deze opmerkelijke spruitkool bestaat uit spruitjes in de vorm van boerenkool. Het uiterlijk van de plant dus als spruitkool, smaak als boerenkool.

Artikelnummer

SL0301

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Boerenkoolspruitjes zaden kopen

Deze ontzettend leuke combinatie van spruitjes en boerenkool is nu in zaad te koop als Boerenkoolspruitjes! Een hele leuke koolsoort die zeker de moeite waard is om eens te proberen. De Boerenkoolspruitjes zijn echt een samenstelling tussen de 2 gewassen spruitkool en boerenkool. De plant is namelijk opgebouwd in de vorm van een spruitkoolplant, waarbij er geen spruitjes groeien aan de plant, maar kleine roosjes die de smaak en vorm hebben van boerenkool. Kruising tussen spruiten en de notige, zoete, milde smaak van boerenkool.

Boerenkoolspruiten telen in je moestuin

De boerenkoolspruitjes zijn eigenlijk dus kleine kropjes of roosjes met de smaak van boerenkool. Ze staan op een hoge en stevige stengel. Bevat de dubbele hoeveelheid aan vitamines B6 en C dan normale spruiten! Het is dus in feite boerenkool telen op een andere manier dan dat we gewend zijn. Valt onder de PRO-serie van Sluis Garden, wat betekent dat ze echt heel speciaal zijn. Leuk om te telen, verras je moestuinburen!

Hoe moet ik boerenkoolspruitjes telen?

Je kunt de zaden van de boerenkoolspruitjes zaaien onder glas van maart tot en met mei. Wil je liever direct buiten zaaien, dan kan dit in de maanden mei en juni. Doe dit op een zaaibed, waarna je de planten kunt uitpoten na 5 à 6 weken. In principe kan deze bijzondere spruitsoort op elke grond geteelt worden, alleen een goede lading voedingsstoffen doet het extra goed. De boerenkoolspruitjes smaken nóg lekkerder als er vorst overheen is geweest! Teeltwijze is als die van spruitjes. Lang oogstbaar!


Kalettes Garden mix - Flowersprout.
Verpakking bevat ongeveer 18 zaden.
 

  • Bijzonder lekker van smaak;

  • Uniek in vorm en teelt;

  • Zeer gezond, dubbele porties vitaminen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.