Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Egelhuis, Hout 'Welcome' (Egelhotel)

Een egelhuis biedt onderdak aan egels. Zo kunnen ze schuilen bij slecht weer, slapen en er hun nest maken om te broeden.

27,99

visibility

Egelhuis, houten huisje (Egelhotel)

Lok egels naar je tuin met dit prachtige houten egelhuis en gun de gels een heerlijke rustige winterslaap.

27,99

visibility
shopping_cart

Hexagon Dierenhotel, Buzzy (Compleet/per stuk)

Dit super gezellige dierenhotel is geschikt voor meerdere soorten dieren. Help hen in de opvang en geef jezelf een leuk uitzicht!

5,99

visibility
shopping_cart

Houten Bijenhuisje

Help de bij, door een bijenhuisje op te hangen. Bijen kunnen zo hun eitjes leggen, waar dat steeds moeilijker wordt door de mindering van...

12,50

visibility
shopping_cart

Houten Lieveheersbeestjes Huisje

Houten lieveheersbeestjeshuisje met ingebrand silhouet van lieveheersbeestje. Decoratief en heel goed voor de biodiversiteit!

12,50

visibility
shopping_cart

Houten Vlinderhuisje

Vlinders houden niet van nattigheid... Bij minder mooi weer verschuilen ze zich graag, zoals bijvoorbeeld in deze vlinderkast! Help ze...

12,50

visibility
shopping_cart

Insectenhotel op paal, incl. stok

Het plaatsen van een insectenhotel was nog nooit zo makkelijk! Dit hoge insectenhotel steek je zo op iedere plek in de tuin doormiddel...

29,99

visibility
shopping_cart

Insectenhotel, Buzzy@Home Etage

Dit hoge insectenhotel is 50 centimeter hoog en heeft aan de zijkant mooie etages wat het insectenhotel nog meer dimensie geeft!

19,99

visibility
shopping_cart

Insectenhotel, Buzzy@Home Giant XXL

Dit megagrote insectenhotel is met recht een hotel te noemen. Van meer dan een meter bij een meter een echte eyecatcher!

229,99

visibility
shopping_cart

Insectenhotel, Buzzy@Home Rond

Dit ronde insectenhotel is uitermate geschikt voor de opvang van diverse insecten. Met 5 soorten kamers, altijd een geschikte voor elk...

17,99

visibility
shopping_cart

Insectenhotel, hout (2 kleuren)

Help de bijen, vlinders en lieveheersbeestjes met dit insectenhotel. Hij is er in 2 kleuren: Blank hout en zwart.

10,99

visibility
shopping_cart

Insectenhotel, Hout met zinken dak (2 kleuren)

Leuke insectenhuisjes, verkrijgbaar in het zwart en blank hout. De insectenhotels hebben een zinken dakje, wat ze bestendig maakt voor...

7,99

visibility
shopping_cart

Insectenhotel, Huis (Zinken dak)

Een insectenhotel is ideaal om insecten in op te vangen en ze onderdak te geven. Ze kunnen erin nestelen en zelfs overwinteren.

17,99

visibility
shopping_cart

Insectenhotel, XL-Zwart (Pro Garden)

Groot insectenhotel van hout in een huis vorm. Geschikt voor bijen, vlinders en andere insecten. Ook mooi ter decoratie.

24,99

visibility
shopping_cart

Insectenhuis Bijen, Groentinten (Esschert Design)

Bijenhuisjes verkrijgbaar in 3 kleuren soorten groen tinten. Geschikt voor bijen als onderdak in de winter en bij slecht weer.

12,50

visibility
shopping_cart

Lieveheersbeestje huis, Groentinten (Esschert Design)

Help de lieveheersbeestjes een handje verder met dit insectenhotel speciaal voor hen. Verkrijgbaar in 3 soorten tinten groen.

12,50

visibility
shopping_cart

Vlinderhuis, Groentinten (Esschert Design)

Dit vlinderhuis van Esschert Design is beschikbaar in 3 soorten groentinten. Helpt de vlinders aan een onderdak.

12,50

Vlinders en bijen huisjes kopen

Vlinders en bijen zijn ontzettend belangrijk voor je tuin en moestuin, en voor veel planten, groenten en bloemen zelfs onmisbaar! Bijen bestuiven en daarmee zetten de ze vruchtvorming van gewassen in werking. Zonder bijen zouden we bepaalde gewassen nooit meer kunnen eten! Tegenwoordig sterven bijen, hommels en andere nuttige insecten echter steeds sneller uit, en wordt de populatie snel minder. Help de natuur en de bijen een handje met een bijenhuis, vlinderhuis of ander huisje voor deze nuttige insecten!

Huisje voor bijen, vlinders, lieveheersbeestjes

Moestuinland.nl heeft een groot aanbod huisjes voor allerlei soorten dieren. Van bijen en hommels, tot vlinder en lieveheersbeestjes. Ook hebben we echte vogelhuisjes. Elk insect heeft zijn eigen manier van nestelen en overwinteren. Zorg in elk geval altijd voor een plekje uit de wind, een beetje beschut en niet met volle zon in de huiskamers.