Toffe give-aways

Ben je opzoek naar een give-away voor je bruiloft, een bedankje voor je bedrijf of een leuk cadeau voor op de receptie? We beschikken over een groot aanbod Specials. Deze Specials bestaan uit verschillende zakjes, doosjes en potjes. Los te bestellen en ook te verkijgen in zogenoemde showdozen. 

Marketing reclame

Het is nu ook mogelijk om eigen tekst of een logo te laten afdrukken op zakjes van 10 bij 7 centimeter. Een goede marketing reclame voor weinig geld. Of leuk als bedankje op de bruiloft met jullie namen eronder. Divers aanbod zaden, zoals klaproos, zonnebloem, vergeet-me-nietjes, klavertje-vier of bijenmengsels. 

Zakjes bedrukken

Wij staan open voor vragen en kunnen altijd overleggen over de mogelijkheden. Aantal zakjes bedrukken, snelle levering, weinig budget: Vraag gerust, we staan je graag te woord! 

Greengift Showdoos, ook beschikbaar met andere bloemen!Losse doosjes ook beschikbaar, eventueel met eigen afbeeldingLosse zaadzakjes van 10x7 cm. Ook mogelijk met bedrukking!In blik, leuke give-aways! Ook beschikbaar in showdozen!