Bezig met laden...
Aardbei wortelstokken, Ostara

Aardbei wortelstokken, Ostara

Ostara is een langdragende aardbei met een heerlijke, zoete smaak. Productief ras die elk jaar groter en meer terug komt.

3,99

Aardpeer knol, Helianthus tuberosus

Aardpeer knol, Helianthus tuberosus

Helianthus tuberosus - Deze knol produceert een vaste plant die dus jaren te gebruiken is. Lekker in diverse gerechten, rauw of gekookt.

3,50

Asperge wortelstok, Groene Asperge (Gijnlim)

Asperge wortelstok, Groene Asperge (Gijnlim)

Groene Asperges zijn heerlijk in de oven, in de wok of met olijfolie en zeezout. Kweek ze zelf uit aspergeklauwen. Vaste plant.

3,50

Asperge wortelstok, Witte Asparagus (Backlim)

Asperge wortelstok, Witte Asparagus (Backlim)

De wortelstokken van deze witte Asperges zorgen ervoor dat je een jaar eerder kunt oogsten, dan uit zaad. Heerlijke smaak!

3,50

Gember knol, Ginger officinale (Zingiber)

Gember knol, Ginger officinale (Zingiber)

Ginger officinale - Gember neemt steeds meer in populariteit toe. Deze knollen zijn heerlijk om thee van te trekken. Ook als medicijn te gebruiken.

3,99

Kurkuma knol, Curcuma longa

Kurkuma knol, Curcuma longa

Kurkuma is een Indiase specerij met een bittere smaak en een duidelijk aroma. Wordt in de keuken gebruikt en ook als medicijn verkrijgbaar.

3,99

Mierikswortel knol, Horseradish

Mierikswortel knol, Horseradish

Armoracia rusticana - De mierikswortel of horseradish is een plant die gebruikt kan worden in allerlei gerechten. De plant wordt tot 70 centimeter hoog en is winterhard.

3,99

Pootgoed kopen

Pootgoed kopen doe je natuurlijk ook gewoon bij Moestuinland.nl, want anders mogen we de naam Moestuin en Land niet dragen. Naast het zaaien van zaad, zijn diverse soorten gewassen ook te poten als pootgoed. Denk hierbij aan aardappels, bloembollen, uien, knoflook en sjalotten. Deze categorie is gevuld met deze soorten pootgoed die je in je eigen moestuin kunt poten, zodat je heerlijke verse gewassen kunt oogsten!

Elk pootgoed wat je maar nodig hebt

Aardappels, uien en knoflook zijn een stuk lekkerder uit eigen tuin dan zo uit de winkel. Uitjes poot je vaak in het voorjaar, maar ook zijn er soorten die in het najaar te poten zijn, zoals de Senshyu Yellow en de Red Arrow. Ook knoflook kan in het najaar al gepoot worden, kies dan voor de Messidrome.

Bloembollen geven kleur aan elke tuin

Daarnaast kan je, bij het telen van bloemen, voor bloembollen kiezen. Zo zijn er najaarsbollen, die je in het najaar poot en die vroeg in het jaar bloeien. Maar ook bollen die je in het voorjaar poot, en in de zomer bloeien. Bloembollen hebben vaak een overtuigende uitstraling in de bloemenborder, en bij afsnijden op de vaas. Veel bloemen uit bollen zijn uitstekende snijbloemen, en sieren ook elke tuin, zowel in de border als langs het terras en op het balkon.