Pootgoed kopen

Pootgoed kopen doe je natuurlijk ook gewoon bij Moestuinland.nl, want anders mogen we de naam Moestuin en Land niet dragen. Naast het zaaien van zaad, zijn diverse soorten gewassen ook te poten als pootgoed. Denk hierbij aan aardappels, bloembollen, uien, knoflook en sjalotten. Deze categorie is gevuld met deze soorten pootgoed die je in je eigen moestuin kunt poten, zodat je heerlijke verse gewassen kunt oogsten!

Elk pootgoed wat je maar nodig hebt

Aardappels, uien en knoflook zijn een stuk lekkerder uit eigen tuin dan zo uit de winkel. Uitjes poot je vaak in het voorjaar, maar ook zijn er soorten die in het najaar te poten zijn, zoals de Senshyu Yellow en de Red Arrow. Ook knoflook kan in het najaar al gepoot worden, kies dan voor de Messidrome.

Bloembollen geven kleur aan elke tuin

Daarnaast kan je, bij het telen van bloemen, voor bloembollen kiezen. Zo zijn er najaarsbollen, die je in het najaar poot en die vroeg in het jaar bloeien. Maar ook bollen die je in het voorjaar poot, en in de zomer bloeien. Bloembollen hebben vaak een overtuigende uitstraling in de bloemenborder, en bij afsnijden op de vaas. Veel bloemen uit bollen zijn uitstekende snijbloemen, en sieren ook elke tuin, zowel in de border als langs het terras en op het balkon.


Laatst bekeken producten