Bladselderij zaden kopen, Green Sleeves | Moestuinland
Bladselderij zaden, Green Sleeves (Selderie)
Deze groene bladselderij of selderie is ontzettend goed te gebruiken als smaakmaker. Deze groente is ontzettend aromatisch.

Artikelnummer

SL0074

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bladselderij Green Sleeves zaden kopen

Deze bladselderij is ideaal voor het telen van een bijzonder geurende bladselderij. Deze Green Sleeves heeft groene stelen, waar geen draad in zit. Deze groene bladselderij is wat knapperiger dan de witte soorten en ook heeft deze bladselderij meer geur. Ten slotte is deze Green Sleeves minder vezelig. Naast de heerlijke geur die deze plant geeft aan je gerechten en soepen, is het ook nog eens erg gezond. Het werkt vochtafdrijvend, is helemaal calorieën-vrij, en zit bovendien boordevol met vitamines en mineralen. Een echte aanrader dus!

Hoe moet ik groene bladselderij telen?

Je kunt de zaden onder glas zaaien in de maanden april en mei. Dit geeft je eerder oogst dan bij het zaaien in de volle grond. Na het zaaien onder glas kun je de jonge plantjes verspenen en in potjes laten afharden voor het koude weer buiten. Als de jonge plantjes groot genoeg zijn, uitplanten in de volle grond, waarbij de grond voldoende vocht moet kunnen vasthouden. Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om direct in de volle grond te gaan zaaien, dit kan in de maanden mei, juni en juli, of als het goed weer is zelf als in april. Oogsten als de vorst gaat invallen, of beter gezegd, ervòòr. Dit kan vanaf ongeveer juli tot oktober. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.