Snijbiet zaden kopen, Regenboog Bright Lights Kleurenmengsel | Moestuinland Beschrijving zaaien snijbiet Voorbeeld Bright Lights Snijbiet | Moestuinland
Snijbiet zaden kopen, Regenboog Bright Lights Kleurenmengsel | Moestuinland Beschrijving zaaien snijbiet Voorbeeld Bright Lights Snijbiet | Moestuinland
Snijbiet zaden, Bright Lights (Regenboog)
Deze snijbiet zaden geven je een kleurrijke oogst aan snijbiet in allerlei kleuren. Gebruiken als volwaardige groente, of als baby-leaves.

Artikelnummer

H12765

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gekleurde Snijbiet zaden kopen

Deze zaden geven je een kleurrijke oogst aan snijbiet in de kleuren groen, wit, geel, rood en paars. Met recht mag dit snijbiet kleurenmengsel dus Regenboog mix heten. Opvallende sierplant die je ontzettend leuk kunt gebruiken op verschillende manieren. Je kunt de regenboog snijbiet gebruiken als bladgroente bij de aardappels, maar ook erg lekker om te roerbakken. Tevens kun je de gekleurde snijbiet gebruiken om te telen als baby-leaf, waarbij je de jonge bladeren gebruikt voor bijvoorbeeld salades. Leuk, kleurrijk mengsel dat eenvoudig te telen is!

Snijbiet zaad zaaien, telen en oogsten

Je kunt deze snijbiet zaden in de volle grond zaaien in de maanden maart tot en met augustus. Je mag direct zaaien op de plaats waar je de snijbiet graag wilt telen. Na de opkomst van de jonge snijbiet plantjes kun je de jonge plantjes iets uitdunnen. Dit is niet altijd nodig, alleen als het echt te dicht op elkaar staat. Als de teelt goed verlopen is kun je deze Brigth Lights snijbiet oogsten in de maanden juni tot en met september.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.