Venkel fino zaden kopen, XL knolvenkel | Moestuinland Venkel zaden beschrijving zaaien Vino Fino | Moestuinland
Venkel fino zaden kopen, XL knolvenkel | Moestuinland Venkel zaden beschrijving zaaien Vino Fino | Moestuinland
Knolvenkel Zaden, Fino XL
Knolvenkel is heerlijk door de salade, of geroosterd uit de oven! Dit ras, Fino, heeft weinig de neiging om te schieten en vormt mooie grote knollen.

Artikelnummer

H12923

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,39
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

XL Knolvenkel zaden kopen

Knolvenkel, Foeniculum vulgare, is een zeer gezonde groente, die caloriearm is. Dit knolvenkelras, Fino, is een ras dat weinig tot niet de neiging heeft tot doorschieten. De knollen zijn de naam XL zeker waard, de knollen worden groter dan andere knolvenkelrassen. De smaak van knolvenkel lijkt op anijs, en is licht zoetig. De knolvenkel heeft nouwelijks tot geen last van ziekten en plagen bij de teelt. Knolvenkel is heerlijk in salades, of in plakjes geroosterd in de oven bijvoorbeeld! 

Knolvenkel zaaien en oogsten

Zaaien van de XL knolvenkel doe je in de maanden april, mei, juni en juli in de volle grond. Dit kan je het makkelijkste doen op regels, waarnaar je het uitdunt, zodat je uiteindelijk uitkomt op een ruimte van 40 bij 15 centimeter per plant. Wanneer je dus regels maakt met 20 centimeter afstand per regel, komt dit goed uit. Oogsten doe je in de maanden juni, juli, augustus en september. Een verpakking met HortiTops zaadjes bevat ongeveer 270 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.