Foto

Mijn naam is Peter, geboren in de omgeving van Rotterdam. Al van jongs af aan was ik veel in de natuur te vinden. Buiten spelen tot 's avonds laat was dan ook geen uitzondering. Dat is nu niet anders, wandelen is nog steeds een grote hobby van me. Als we dan bij mijn opa in Rijssen waren, mocht ik helpen met aardbeien plukken, sla oogsten en bonen doppen. Toen was het nog helpen, want vandaag de dag moet ik zorg dragen voor mijn eigen moestuin. Spitten, zaaien, oogsten: Het hele proces komt komt aan me voorbij. De moestuin, een manier om je eigen groenten, fruit en kruiden te verbouwen sprak, en spreekt me, nog steeds erg aan. Weten waar je eten vandaan komt, hoe het geteeld is, dat is wat me intrigeert. De stap om met Moestuinland.nl te beginnen was dan ook niet heel gek, aangezien ook ondernemen een passie van me is. De combinatie tussen die twee passie's is hierin tot stand gekomen! 

Foto

Hallo! Ik ben Ruben, 1 van de 2 eigenaren van moestuinland.nl. 21 jaar oud en ik woon in Rijssen, een plaats in Overijssel. Op de foto hiernaast ben ik een stuk van het pieterpad aan het wandelen. Ook in andere landen vind ik het geweldig om te wandelen, zoals in Noorwegen door de bergen bijvoorbeeld. Ik ben het liefst de hele dag buiten, in de natuur. Daarnaast vind ik het heel interessant om te zien hoe alles groeit en bloeit, zo ook groenten en kruiden dus. Vandaar dat ik het zo leuk vind om een webshop met zaden te hebben. Hopelijk kan je vinden wat je zoekt in onze online winkel, en anders kan je altijd een mailtje sturen!

E-mail: info@moestuinland.nl
Adres: Erve Harbers 9 (Geen bezoekadres)
7463 CV  Rijssen
Let op: adres is gewijzigd per 01-01-2019!

Telefoonnummer: 06-57 63 99 97 (Ook Whatsapp)
Kvk nummer: 68300239
BTW nummer: NL857382068B01

Heb je een vraag over een bepaald product of een opmerking over onze webshop? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van je berichtje zullen wij z.s.m. contact met je opnemen. 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.