Lepelblad echt zaden kopen, Zeeradijs bio biologisch | Moestuinland
Lepelblad zaden, Echte | BIO
Cochlearia officinalis - Echt Lepelblad wordt ook wel Zeeradijs genoemd. Smaakvolle groente, met geneeskrachtige werking.

Artikelnummer

V186600

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Echt Lepelblad zaden kopen

Echt Lepelblad is een bijzonder gewas dat je kunt telen als vergeten groente en als geneeskrachtig kruid. Deze bijzondere bladgroente is echter al aardig op leeftijd, en er wordt rond 1240 al over geschreven als medicijn voor scheurbuik op zeereizen, als het meeging als een vat gezouten lepelblad. Niet zo gek, aangezien Lepelblad een hoge concentratie vitamine C bevat. De smaak is wat pittig en erg lekker als salade aanvulling. Echt Lepelblad wordt in de geneeskunde ook gebruikt als opwekker van eetlust en ter bevordering van de spijsvertering. Het zou daarnaast de gal en lever positief beïnvloeden en verzachtend werken bij reuma en jicht.

Zeeradijs als groente telen

Deze Echt Lepelblad zaden zijn biologische geteeld, schoon gemaakt en verpakt. Echt Lepelblad is meerjarig en dus langere tijd van te genieten. Je kunt Echt Lepelblad zaad zaaien van maart tot april, en later in het jaar van augustus tot en met oktober. De Latijnse naam van Echt Lepelblad is Cochlearia officinalis en wordt in het Engels ook vaak Scurvey-Grass genoemd. Een zakje biologische Lepelblad zaden bevat ongeveer 1 gram aan zaad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.