Goudgele zelfblekende bladselderij zaden kopen | Moestuinland
Bladselderij Zaden, Goudgele Zelfblekende 2
Dit goudgele bladselderij soort lijkt erg op peterselie maar smaakt een stuk pittiger en sterker. Bladselderij met een mooie kleur.

Artikelnummer

SL0080

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Bladselderij zaden kopen

Goudgele bladselderij smaakt naar peterselie. Echter is bladselderij een veel sterkere en machtigere smaak. Het is lekker om bij een groot scala aan gerechten toe te voegen. Van gevulde eieren tot een zelfgemaakte couscous. Ook past dit soort bladselderij natuurlijk in diverse soorten soep. Bladselderij is net als alle andere kruiden vers het lekkerst. Toch kun je bladselderij ook prima invriezen. Dit doet niet erg veel met de smaak en daarom kunnen we dit wel aanbevelen om te doen. Selderij wordt al eeuwen gebruikt en het staat bekend om de vochtafdrijvende werking. Ook zou het goed zijn voor hart en bloedvaten.

Bladselderij zaden in een zakje

Er zitten ruim 875 zaden in een zakje zaad. Zo'n zakje weegt ongeveer 0,3 gram. Wanneer je wilt gaan zaaien, doe dit dan in de maanden april en mei. Wanneer je wilt gaan zaaien in de volle grond, doe dit dan in de maanden mei, juni en juli. Houdt bij het zaaien een gemiddelde temperatuur aan van ongeveer 18 graden. Het aantal kiemdagen bedraagd ongeveer 16 dagen. Plant de kiemplantjes bij het overpoten ongeveer 30 centimeter uit elkaar. Als alles goed gaat met de teelt dan kun je vanaf juli tot en met oktober gaan oogsten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.