Biologische Bladmosterd zaden kopen, red giant - moestuinland
Bladmosterd Zaden, Giant Red | BIO
Zaden voor de bladmosterd Giant Red. Heerlijk door de salade, en mooi in de siertuin! Niet zo bekend maar erg leuk om te telen en lekker om te eten.

Artikelnummer

SL0206

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Zaden Kopen voor Biologische Bladmosterd?

Bladmosterd is een niet zo'n bekende groente. Je kunt het rauw en gekookt eten, maar ook roerbakken is mogelijk. Bij de bladmosterd Giant red geldt dat hoe groter de plant is, hoe sterker de smaak. Niet alleen kan de Giant red gegeten worden, ook in de siertuin is het een mooie deelnemer door de bijzondere bladkleur en aparte vorm van de bladeren.

Bladmosterd, Giant Red Telen

Het zaaien van de bladmosterd kan zowel onderglas als buiten in de vollegrond. De Giant red kan goed tegen kou. Voor de groei van de bladmosterd is het belangrijk om voldoende mest toe te voegen. Daarnaast voldoende water geven. Alle soorten grond zijn een prima basis voor de Giant red. Bij een planthoogte van 15 tot 25 centimeter kan er geoogst worden. 

Biologische zaden van SluisGarden

De biozaden van SluisGarden zijn allemaal geregistreerd bij stichting SKAL. Deze organisatie ziet er optoe dat de teelt van de biozaden op een biologisch verantwoorde wijze gebeurd. Denk hierbij aan het telen zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.