Cappuccino Cichorei zaden kopen
Smaakvolle, grote Chicorei soort. Deze planten hebben grote, heldergroene bladeren en zijn lekker van smaak. Italiaanse ras, die de Gemeine Wegwarte als voorouder heeft. Het ras Barba di Cappuccino is goed te bereiden als cichorei of radicchio. Lekker om rauw te eten, zoals in salades, stoofschotels, gestoofd of als roerbakgroente. Snel te oogsten, en leuk sla soort voor in de moestuin.
Wilde Cichorei kweken
De Cappucino Cichorei is gemakkelijk op te kweken en vraagt weinig kennis/onderhoud. Zaai de zaden in de maanden maart, april, mei of juni in de moestuin. Bij voorkeur breedwerpig in een zaaibed of in rijen. Doe dit ongeveer een centimeter diep. Na de opkomst kun je de planten uitplanten op 10 centimeter van elkaar. Snel te oogsten, in de maanden juni, juli, augustus en september.
De Latijnse naam van deze Cichorei is: Cichorium intybus L.
Verpakking bevat ongeveer 250 zaden.