Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Chinees Prachtriet zaden, Miscanthus

Miscanthus of Chinees Prachtriet heeft mooie pluimen die boven de frisgroene stengels uitsteken. Gevederd van vorm, mooi in groepen.

3,99

visibility
shopping_cart

Graszaad, Sport- en speelgazon Humuforte

Graszaad wat zeer geschikt is voor een gazon om regelmatig te belopen en op te sporten of spelen. Deze verpakking van humuforte...

14,99

visibility
shopping_cart

Graszaad, Herstel gazon (Humuforte)

Dit pak van Humuforte bevat 600 gram graszaad die geschikt is voor het herstellen van kale plekken en na het verticuteren.

13,99

visibility
shopping_cart

Graszaad, Sier & Schaduw Humuforte

Graszaad of gazonzaad voor siergras & schaduwgras. Creƫert een dichte grasmat. Bevat 800 gram, ruim voor 40 vierkante meter.

14,99

visibility
shopping_cart

Kattengras zaden, Gerst

Katten hebben een natuurlijke behoefte om gras te eten, voor diverse redenen. Kweek nu zelf je kattengras, en help je kat aan dit...

1,50

visibility
shopping_cart

Lampenpoetsersgras zaden, Pennisetum

Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras is niet meer weg te denken uit de tuin van nu. Wordt zo'n 80 centimeter hoog en bloeit in...

4,50

visibility
shopping_cart

Parelgras zaden, Sporobolus heterolepis

Parelgras is echt prairiegras met zachte halmen. Deze frisgroene bladeren kleuren in de herfst naar een goudgele kleur.

4,50

visibility
shopping_cart

Siergrassen zaden, Mengsel

Dit siergrassenmengsel bevat diverse soorten hoge en lage siergrassen. Mooi om in de tuin te hebben, ook erg leuk gedroogd in huis.

1,59

visibility
shopping_cart

Vedergras zaden, Pony Tails

Vedergras is een vaste grassoort die tussen de 40 en de 60 centimeter hoog wordt. Zowel op zon-, als schaduwrijke plaatsen te telen.

2,50

visibility
shopping_cart

Zegge zaden, Bronco (Carex)

Zegge is een bekende grassoort, die we ook kennen als Carex. Heeft mooie, bruine halmen om accenten aan te brengen in de tuin.

4,50

visibility
shopping_cart

Zwenkgras zaden, Festina (Festuca glauca)

Zwenkgras of Festuca is een grijsachtige grassoortdie erg goed te combineren is. Kan zowel op zon-, als schaduwrijke plaatsen staan.

4,50

Graszaad kopen

Grassen zijn minstens net zo divers als de meeste groente. We kennen als eerste natuurlijk het gazongras, keurig groen van kleur. In het assortiment van moestuinland.nl vindt je niet alleen zaad om een gazon te leggen, maar ook herstelzaad en zaden om op speciale schaduwplekken te gebruiken. Kortom, genoeg keuze als je een strak gazonnetje wilt creëeren!

Siergras zaden kopen

Naast de keurige, groene sprieten, kennen we natuurlijk nog veel andere soorten grassen. Zo is er siergras zoals Miscanthus, Carex, Pampas, Pijpenstrootje en ga zo nog maar even door. Onze speciale collectie bevat diverse soorten siergras zaden, om de tuin te versieren met de meest mooie pluimen!