filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Vogelhuisjes en Nestkasten online bestellen

Vogels krijgen het eigenlijk steeds moeilijker. Doordat de vraag naar huizen en werkgelegenheid steeds groter wordt, worden bossen en weides volgebouwd met huizen of industrie. Hierdoor vinden vogels lastiger een plekje om te broeden en wordt het vinden van eten steeds lastiger.

Maar we kunnen de vogels helpen! Door nestkastjes op te hangen aan bijvoorbeeld de schutting, of door voedersilo’s in de boom te hangen, kunnen vogels hierin broeden of hiervan eten. Zo help je ze enorm!

Let erop dat je bij het plaatsen van vogelhuisjes een rustige plek uitkiest. De beestjes broeden graag op een rustige plek. Wanneer je vaak met de fiets over een bepaald paadje moet, kan je beter een rustiger plekje voor het vogelhuisje uitkiezen. Daarnaast is het van belang dat je, wanneer een vogel na het broeden uitgevlogen is, het huisje leeghaalt en even schoonmaakt. Hierdoor vind de volgende vogel je huisje een stuk aantrekkelijker om in te wonen!
 

Vogelvoer kopen om de vogels te helpen

Vogels bijvoeden is erg nuttig om te doen. Ze vinden vaak zelf voedsel in de natuur. Maar doordat bebossing meer en meer afneemt en weidevelden netzo, wordt dit voor vogels lastiger. Er is een rode lijst gemaakt, waarop bepaalde vogelsoorten genoemd worden die met uitsterven worden bedreigd.

Het is jammer dat deze lijst nodig is! Vogels zijn erg belangrijk voor ons milieu, en willen en kunnen we niet missen in ons land. Help ze door een nieuwe broedplaats te vinden en het vinden van voedsel makkelijker te maken.
 

Alles voor vogels online te bestellen

Niet alleen nestkasten en vogelvoer zijn bij moestuinland.nl te koop! Ook allerlei oplossingen om het vogelvoer op een leuke manier aan de vogels aan te bieden. Zo kan je strooivoer in een voedersilo doen, en kunnen vetbollen in en vetbollenring gedaan worden.

Daarnaast zijn nestkasten in allerlei kleuren, maten en modellen verkrijgbaar.Je kan op onze webshop heel eenvoudig een filter toepassen. Wil je bijvoorbeeld een vogelhuisje voor een huismus, winterkoning of pimpelmees? Je past eenvoudig een filter toe, en kan vervolgens een leuk huisje uitkiezen wat geschikt is voor deze vogel, en wat leuk in je tuin past. Een naast dat wat leuke vogelhuisjes je tuin enorm opfleuren, kan het bezoek van de vogels je dag ook helemaal goed maken! Geniet van de natuur!


Laatst bekeken producten