filter_list

Filter

 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Hexagon Dierenhotel, Buzzy (Compleet/per stuk)

Dit super gezellige dierenhotel is geschikt voor meerdere soorten dieren. Help hen in de opvang en geef jezelf een leuk uitzicht!

5,99

visibility
shopping_cart

Mussenflat (Vogelhuis)

Mussen leven graag bij elkaar. Deze mussenflat maakt het daarom ideaal om in te wonen, omdat ze gezellig samen kunnen leven.

24,99

visibility
shopping_cart

Mussenvilla (Vogelhuis)

Mussen leven graag bij elkaar. De Mussenvilla biedt daarom uitkomst, want dit grote vogelhuis maakt dat mogelijk!

24,99

visibility
shopping_cart

Raamvoederhuisje, Vogelvoerhuis Transparant

Transparant vogelvoederhuis voor bevestiging aan het raam. De verpakking bevat 2 raamvoederhuisjes.

9,99

visibility
shopping_cart

Strooivoer Vogels, Incl. Emmer met schepje (2,5 KG)

Help de vogels de winter door! 2,5 kilogram vogelstrooivoer in handige emmer die af te sluiten is, en waarbij een schepje in het deksel...

17,50

visibility
shopping_cart

Vetbollen vogels, Zonder netje (6 stuks)

6 vetbollen voor diverse vogels, zonder een plastic netje. Help de vogels om elk seizoen door te komen met deze voeding. Bevat diverse...

1,99

visibility
shopping_cart

Vetbollenhouder XL

Deze XL vetbollenautomaat is een echte eyecatcher en een ideale uitkomst om niet telkens vetbollen bij te hoeven vullen.

24,99

visibility
shopping_cart

Voederhuis, Eikel

Dit gave voederhuis is in de vorm van een eikel. Zwart van kleur en gaaf in de tuin, op het terras of het balkon. Mooi en functioneel.

6,50

visibility
shopping_cart

Voedersilo, set van 3 (vogelvoersilo)

vogels voeren is op deze manier eenvoudig! Dit 3 in 1 vogelvoerstation kan je vullen met vetbollen, pinda's en strooivoer doordat deze...

22,50

visibility

Vogelflat, Vogelhuis (3 etages)

De vogelflat is niet alleen leuk om te zien, je kan er ook extra veel vogels in herbergen. Handig te openen aan de zijkant, en op te...

19,99

visibility
shopping_cart

Vogelhuis rond, Bruin riet

Geef vogels in de voliĆØre of in de buitenlucht een huisje in de vorm van een rond nestkastje. Gemaakt van riet.

8,99

visibility

Vogelhuisje met bloemenprint

Leuk decoratief vogelhuisje, ook wel nestkast met een bloemenprint. Fleurt de tuin enorm op en helpt de vogels!

9,99

visibility
shopping_cart

Vogelhuisje zeegras, Winterkoning (nestbuidel)

Deze nestbuidel is geschikt voor de winterkoning om in te broeden en in te overwinteren. Gemaakt van zeegras voor de natuurlijke omgeving.

9,99

visibility
shopping_cart

Vogelhuisje, Beach Hut (diverse kleuren)

Leuke vogelhuisjes in 3 verschillende kleuren. Het vogelhuisje heeft de uitstraling van een strandhuisje en is eenvoudig te bevestigen...

7,99

visibility
shopping_cart

Vogelhuisje, Grachtenpand Amsterdam

Een kleurig vogelhuisje in de vorm van een grachtenpand uit Amsterdam. Beschikbaar in 3 variaties met verschillende opdruk.

9,99

visibility
shopping_cart

Vogelhuisje, Koolmees Grijs/wit (Nestkast)

Deze mooie nestkast of vogelhuis is gemaakt van stevig hout en voorzien van een zinken dak dat goed tegen weersomstandigheden kan.

14,99

visibility
shopping_cart

Vogelhuisje, Nestkast 2 kleuren

Vogelhuisjes, decoratief afgewerkt. Ideaal voor vogels om in te nestelen en in te broeden. Geschikt voor diverse soorten vogels.

8,99

visibility
shopping_cart

Vogelhuisje, Pimpelmees Grijs of wit (2 kleuren)

Dit witte vogelhuisje is voornamelijk geschikt voor de Pimpelmees, maar ook voor de Kuifmees, Glanskop, Matkop en Zwarte Mees.

14,99

visibility
shopping_cart

Vogelhuisje, Winterkoninkje (Grijs/Wit)

Het Winterkoninkje is een klein vogeltje die genoeg ruimte heeft in dit leuke vogelhuisje. Stevige kwaliteit, en weersbestendig!

8,50

visibility
shopping_cart

Vogelvoederhuis, Old Dutch

Geef vogels voer met dit authentieke, oud-Hollandse vogelvoederhuis. Eenvoudig te monteren en binnen mum van tijd in elkaar.

19,99

visibility
shopping_cart

Vogelvoederhuis, Pinda's (groen/blauw/rood)

Help de vogels de winter door met dit kleurrijke vogelvoederhuis. Beschikbaar in 3 kleuren, en geschikt voor het vullen met pinda's.

9,99

visibility
shopping_cart

Vogelvoederschaal, Feeder stake (bloem varianten)

Fleur je tuin op met de kleurrijke vogelvoederschalen. Vul ze schalen met vogelvoer. Verkrijgbaar in 3 varianten van bloemen.

8,95

visibility

Vogelvoerhouder

vogels bijvoeren wordt zo wel heel makkelijk! De vogelvoerhouder is eenvoudig via de bovenkant te vullen met bijvoorbeeld pinda's of...

3,50

Vogelhuisjes en Nestkasten online bestellen

Vogels krijgen het eigenlijk steeds moeilijker. Doordat de vraag naar huizen en werkgelegenheid steeds groter wordt, worden bossen en weides volgebouwd met huizen of industrie. Hierdoor vinden vogels lastiger een plekje om te broeden en wordt het vinden van eten steeds lastiger.

Maar we kunnen de vogels helpen! Door nestkastjes op te hangen aan bijvoorbeeld de schutting, of door voedersilo’s in de boom te hangen, kunnen vogels hierin broeden of hiervan eten. Zo help je ze enorm!

Let erop dat je bij het plaatsen van vogelhuisjes een rustige plek uitkiest. De beestjes broeden graag op een rustige plek. Wanneer je vaak met de fiets over een bepaald paadje moet, kan je beter een rustiger plekje voor het vogelhuisje uitkiezen. Daarnaast is het van belang dat je, wanneer een vogel na het broeden uitgevlogen is, het huisje leeghaalt en even schoonmaakt. Hierdoor vind de volgende vogel je huisje een stuk aantrekkelijker om in te wonen!
 

Vogelvoer kopen om de vogels te helpen

Vogels bijvoeden is erg nuttig om te doen. Ze vinden vaak zelf voedsel in de natuur. Maar doordat bebossing meer en meer afneemt en weidevelden netzo, wordt dit voor vogels lastiger. Er is een rode lijst gemaakt, waarop bepaalde vogelsoorten genoemd worden die met uitsterven worden bedreigd.

Het is jammer dat deze lijst nodig is! Vogels zijn erg belangrijk voor ons milieu, en willen en kunnen we niet missen in ons land. Help ze door een nieuwe broedplaats te vinden en het vinden van voedsel makkelijker te maken.
 

Alles voor vogels online te bestellen

Niet alleen nestkasten en vogelvoer zijn bij moestuinland.nl te koop! Ook allerlei oplossingen om het vogelvoer op een leuke manier aan de vogels aan te bieden. Zo kan je strooivoer in een voedersilo doen, en kunnen vetbollen in en vetbollenring gedaan worden.

Daarnaast zijn nestkasten in allerlei kleuren, maten en modellen verkrijgbaar.Je kan op onze webshop heel eenvoudig een filter toepassen. Wil je bijvoorbeeld een vogelhuisje voor een huismus, winterkoning of pimpelmees? Je past eenvoudig een filter toe, en kan vervolgens een leuk huisje uitkiezen wat geschikt is voor deze vogel, en wat leuk in je tuin past. Een naast dat wat leuke vogelhuisjes je tuin enorm opfleuren, kan het bezoek van de vogels je dag ook helemaal goed maken! Geniet van de natuur!