Andijvie zaden zaad kopen, Nummer vijf 2 | moestuinland
Andijvie zaden, Nummer Vijf 2
Deze Andijvie is breedbladig en een mooi soort om te telen voor zowel het voor-, als ook het najaar. Grote, gele harten.

Artikelnummer

SL0010

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Breedbladige andijvie zaden kopen

Deze verpakking met andijvie zaad is geschikt voor het telen van breedbladige andijvie. De kroppen die deze andijvie nummer vijf produceert zijn van flink formaat en hebben een geel hart. Het zijn echt flinke kroppen en dus valt er veel te oogsten. Je kunt andijvie op tal van manieren gebruiken als gerecht, rauw, gekookt, of anders. Naast de heerlijke smaak van andijvie is dit ook nog eens een super gezonde groente, vol met vitamines. Je kunt deze andijvie zaden zowel onder glas als ook in de volle grond telen. En ook eventueel te telen in de herfst. 

Hoe moet ik breedbladige andijvie telen?

Je kunt deze andijvie zaden dus zowel in de volle grond, als ook onder glas zaaien en telen. Voor het zaaien onder glas, kun je dit doen in de maanden maart, april en mei. Dit is aan te raden als je het doorschieten wilt voorkomen. Je kunt natuurlijk ook direct in de volle grond zaaien, en wel in de maanden mei, juni en juli. Wil je het doorschieten voorkomen, dan moet bij het zaaien de temperatuur eigenlijk niet warmer zijn dan 15 graden. Andijvie houdt eerder van wat kouder weer, dan warm weer, omdat het dan dus snel zaad zal gaan zetten. Tijdens het zaaien en bij de jonge scheuten erna, de grond voldoende nat houden. Als het groot genoeg is, uitplanten op een plekje waar de grond goed bemest is. Oogsten in de maanden juni tot oktober, of bij eventuele teelt in de herfst, in het voorjaar. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.