filter_list

FilterBezig met laden...

Radijs & rode bieten zaden kopen

Moestuinland heeft een divers assortiment radijs en rode bieten zaden. Van groot tot kleine rode bieten, van witte tot rode radijs. Zaden voor rode bieten zijn redelijk groot. De zakjes met zaden voor radijs zitten vol met veel zaden. Als je een zakje radijs zaden bestelt, dan ben je er zeker van dat je de hele moestuin vol kunt zetten. 


Biologische zaden voor radijs en rode bieten kopen

Ook kun je bij Moestuinland biologische zaden kopen voor biologische radijs of biologische rode bieten. De teelt van biologische gewassen zijn niet anders dan die van normale radijs of dan de teelt van rode bieten. Wel zijn de biologische zaden anders klaargemaakt, met uiterste precisie voor de biologische teeltwijze. 


Teelt rode groenten is gezond!

Door het kopen van radijs zaden of rode bieten zaden maak je de moestuin niet alleen voller en 'roder', ook ben je extra gezond bezig! Groente zijn natuurlijk al erg gezond, maar rode groente zijn echte powergroente. Zo zitten radijs en rode bieten vol met bètacaroteen, die beschermen je tegen schadelijke stoffen van buitenaf zoals UV-stralen. 


Laatst bekeken producten