Zaden voor Radijs Raxe - Moestuinland
Radijs Zaden, Raxe | BIO
Biologische radijs soort die prachtig rode radijsjes voortbrengt. Zeer makkelijk te telen en erg smakelijk. Prachtig ronde radijsjes: Lekker en gezond!

Artikelnummer

SL0417

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Radijs Zaden Kopen

Deze radijs raxe zaden geven een fel rode oogst. Geen ander soort radijs kleurt zo mooi rood als je de regels van het telen aanhoudt. Radijs is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens erg gezond voor je. Zo zitten er erg veel mineralen, vezels en vitaminen in radijs. Alsof het niet beter kan zitten er geen vetten in radijs en slechts een paar calorieën. Ideaal dus om lekker te eten en ook een dieet aanhouden. Ook zit er veel kalium en fosfor in dit radijs soort. Zeer goed dus voor de voeding van kinderen omdat deze nog in de groei zitten. Ook leuk om kinderen deze radijsjes zelf te laten telen. Het is namelijk een erg makkelijk soort en dat geeft kinderen een extra reden om hun bord met groenten op te eten. 

Radijs Raxe Zaden: Zaaien, telen en oogsten

Deze radijs zaden kun je achter glas zaaien in het voor- en najaar in de maanden maart, april, september en oktober. Wil je liever direct in de volle grond zaaien, doe dit dan in de maanden april tot en met augustus. De ideale zaaitemperatuur is 18 graden en het zal ongeveer 10 dagen duren voordat er een kiemplantje te zien is. Wanneer je de kiemplantjes gaat overpoten, houdt dan een minimale afstand van 20 centimeter aan. Radijs heeft genoeg ruimte nodig om goed te kunnen groeien. Wanneer de teelt goed verlopen is, dan kun je na een maand al genieten van heerlijke radijsjes. Dit zal dan in de maanden april tot en met november zijn. Er zitten ongeveer 330 zaden in een zakje van 3 gram.

Biologische Zaden van Sluis Garden

Deze radijs raxe zaden zijn geteeld, verpakt en verschoond volgens de biologische methode. Daarnaast zijn deze zaden gecontroleerd door de stichting SKAL en dragen ze dus ook het SKAL keurmerk. Door dit keurmerk ben je verzekerd van echte biologische zaden die verwerkt zijn met enkel handenwerk, zaden die geen chemicaliën in zich hebben en zaden die niet met kunstmest bewerkt zijn. Op deze manier kun je eigen biologische moestuin opzetten met het keurmerk van echte biologische zaden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.