Rode bieten zaden kopen, Kogel 2 Nero | Moestuinland
Rode Bieten Zaden, Kogel 2 Nero
Deze ronde bieten zijn zeer smaakvol en ook nog eens goed te telen. Het broertje van de Storuman, alleen deze variant is niet biologisch. Goed ras, goede smaak!

Artikelnummer

SL0370

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,10
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kogel 2 Nero zaden kopen

De Rode Bieten Kogel 2 - Nero, zijn net als de Storuman, een verbeterde versie van de Kogel 2 bieten zaden. Met een nog betere smaak is deze variatie echt een topper onder de rode bieten! De bieten die je na het telen kunt oogsten zijn echt kogelrond, groot van formaat, hebben een gladde huid en het vruchtvlees is bloedrood. Het ras Nero is weinig gevoelig voor schieten en daarom eenvoudig om te telen. Lang te bewaren ook, dus de hele winterperiode is er mee te overbruggen. De Nero rode bieten zijn lang te oogsten, van de vroege zomer tot aan de late herfst. 

Het telen van ronde rode bieten

Je kunt deze rode bieten ongeveer vanaf maart in de grond zaaien, afhankelijk van het weer. Niet te dik zaaien en na de opkomst mag je wat uitdunnen tot ongeveer 8 - 10 centimeter tussen de bieten. Elk zaadje bevat namelijk vaak 2 kiemplantjes. De grond waarop je de rode bieten gaat zaaien mag goed bemest en lekker los zijn. Verder is er tijdens de teeltperiode niet veel omkijken naar, op wat onkruid wieden en water geven na. Te oogsten vanaf juni tot en met november. Bij het oogsten de loofbladeren niet afsnijden maar afdraaien.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.