Zaden kopen voor biologische radijsjes - Moestuinland
Radijs Zaden, 18 Jours | BIO
Radijs zaden voor mooie helderrode radijsjes met een klein witpuntje. Ben je nog niet zo lang bezig in de moestuin? Probeer dan deze radijs zaden eens, ze zijn erg makkelijk te telen.

Artikelnummer

SL0431

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,10
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

 

Radijs zaden kopen

Op zoek naar zaden voor een heerlijk radijs soort? Probeer dan onze 18 Jours zaden eens! Deze smakelijke radijs is lang en heerlijk helderrood. De 18 Jours heeft een kleine witpunt en is vooral erg goed te telen in de volle grond. Uiteraard is het ook mogelijk om te zaaien onder glas. Dit kan in de maanden maart en september. Radijs is een groente die snel te oogsten is. Zo kun je na een maand de eerste radijsjes al uit de grond halen.

Zaaien van de Radijs

Het duurt na het zaaien ongeveer 10 dagen voordat je een kiemplantje te zien krijgt. De ideale temperatuur om dit radijs soort te zaaien is ongeveer 18 graden. Probeer daarom ook te zaaien rond de zomer, dan is de temperatuur vaak goed en zal het niet meer vriezen. Deze zaden zijn biologisch geteeld en daarom is het niet nodig om ze veel te bemesten. Dit verhoogd namelijk de kans op voosheid. Als je de radijs plantjes voldoende water geeft dan voorkomt dit scherpheid. Radijs is erg gezond, zo bevat het verschillende mineralen als fosfor en kalium. 

Biologische Zaden voor biologische radijsjes!

Deze radijs zaden zijn biologisch geteelde zaden: ze zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode. Dit betekent dat deze radijs zaden ook het SKAL keurmerk hebben. Wat houdt het SKAL keurmerk in? Dit betekent dat de zaden die dit keurmerk dragen met de hand bewerkt zijn, dat ze niet met chemicaliën bespoten zijn en dat er bijvoorbeeld geen kunstmest is gebruikt maar alleen natuurlijke meststoffen. Plant de zaden minimaal 2 centimeter uit elkaar voor het beste resultaat. De wortels gaan ongeveer 1 centimeter de grond in. Een zakje zaad bevat ongeveer 475 zaden en weegt 4 gram. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.