Zaden voor Radijs national 3 - Moestuinland
Radijs Zaden, National 3
Zaden voor mooie kleine radijsjes. Makkelijk te telen en al na een maand te oogsten. Licht gekruid maar niet te pittig. Ook zitten deze radijsjes boordevol met vitamines.

Artikelnummer

SL0425

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á1,70
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Radijs National 3 zaden kopen

Een bekende spreuk die je veelal hoort over radijs is: De zomer heeft ijs, de lente heeft radijs. En daar is niets aan gelogen, want in april kun je al genieten van mooie rode radijsjes. Radijs is een heerlijke groente die je eigenlijk ongekookt moet eten. Deze radijsjes kun je oogsten als kleine ronde halfrode en witte radijsjes. Radijs bevat veel mineralen en vitaminen. Ook zit er veel kalium, fosfor en veel vezels in radijs. Ook wordt er beweerd dat radijs de opbouw van kankercellen zou tegengaan. 

Zaaien en Oogsten van de Radijs

Deze radijs zaden hoor je direct in de volle grond te zaaien. Dit is gedurende een halfjaar mogelijk, namelijk in de maanden maart tot en met augustus. Doe dit op regels met een minimale afstand van 2 centimeter tussen de zaden in. Zaai bij een temperatuur van 18 graden. Het zal ongeveer 10 dagen duren voordat er een kiemplantje te zien is. Er zitten zo'n 700 zaden in een zakje van 6 gram. Deze National 3 radijs zaden groeien erg snel en zodoende kun je al na een maand genieten van de radijs-oogst van deze zaden. Oogsten doe je in de maanden april tot en met augustus. Doordat deze zaden zo gemakkelijk te telen zijn, is het ook leuk voor kinderen om kennis te maken met het kweken van eigen groente. Geen kind die meer weigert om z'n bord leeg te eten!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.