Radijs zaden kopen, Saxa 2 | Moestuinland
Radijs Zaden, Saxa 2
Deze radijs zijn met recht rood te noemen. Verder rond van vorm en geschikt om in de volle grond te telen. Groeit erg snel en is niet gevoelig voor voosheid.

Artikelnummer

SL0415

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á1,70
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rode radijsjes zaden kopen

Deze radijsjes van het ras Saxa 2 zijn met recht rood te noemen. Naast deze mooie rode kleur hebben deze radijsjes ook een kogelronde vorm. Ontzettend lekker van smaak en goed te telen. Naast de reguliere vitaminen, ook boordevol met fosfor en kalium. Groeit erg snel en is geschikt voor de teelt in de volle grond. De Saxa 2 radijsjes zijn goed resistent tegen voosheid en daarom goed te telen en ook heerlijk om te eten!

Het telen van de Saxa radijs

De Saxa radijs zaden zijn geschikt voor enkel te teelt in vollegrond. Je kunt de zaden al vanaf maart zaaien, en dat op regels. Zaai zeker niet te dik, want anders verstikken de radijsjes elkaar. Ook kun je later nog wat uitdunnen als de plantjes wat opgekomen zijn, maar dit is niet altijd nodig. De radijs vraagt niet veel mest, anders is de kans op voosheid groter. Ook voldoende water geven zal de radijs tegen voosheid beschermen. Te oogsten vanaf april tot en met september.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.