Radijs zaden kopen, Ronde soorten gemengd mix | Moestuinland
Radijs Zaden, Ronde soorten gemengd
Dit mengsel van zaden produceert diverse radijs soorten. Ze hebben allemaal 1 gemene deler, en dat is dat ze allemaal rond van vorm zijn. Leuk om te telen!

Artikelnummer

SL0435

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,10
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Ronde radijs soorten mengsel

Deze mooie mix van diverse soorten radijs is echt heel leuk om in de moestuin te telen. Het mengsel bestaat uit 3 soorten radijsjes, namelijk de witte variant, de helderrode en een ras dat half rood - half wit produceert. Erg leuk om te telen, aangezien er verschillende kleuren ontstaan. De radijsjes hebben allemaal één overeenkomst, en dat is dat ze allemaal rond van vorm zijn. De radijsjes zijn tevens allemaal redelijk goed bestand tegen voosheid. Zowel te telen onder glas, als ook natuurlijk in de moestuin. 

Het zaaien van het radijs mengsel

Je kunt de zaden van dit mengsel onder glas zaaien, en ook in de vollegrond. Wil je onder glas zaaien, doe het dan in perspotten of in gewone potjes. Ga je de zaden liever ter plaatse in de moestuin zaaien, doe dit dan op regels. Niet te dik zaaien, en eventueel na de opkomst van de plantjes iets uitdunnen. Het radijs mengsel is tamelijk goed bestand tegen voosheid, maar let wel op dat de plantjes voldoende water krijgen. Ook is het niet bevordelijk om te zaaien op een goed bemeste grond. Dit verhoogd juist de kans op voosheid. Je kunt de radijsjes oogsten van april tot en met september, ze zijn al na een maand te oogsten! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.