Bieten zaden kopen, Hullahup mix mengsel | Moestuinland
Bieten zaden, Hullahup Mix
Deze Hullahup mix is gevuld met 4 soorten bieten, die allemaal bieten geven in een eigen kleur. Kleuren rood, lichtrood, geel en wit.

Artikelnummer

SL0364

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á3,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Hullahup bieten mix zaad kopen

Deze verpakking bevat een mix van 4 verschillende soorten bieten, die gezamenlijk een mooie, kleurrijke opbrengst geven aan bieten. De inhoud van dit zakje zaad bevat de volgende bieten rassen: Burpees Golden, Blancoma, Chioggia en Rode Kogel. Verschillende bieten dus in de kleuren donkerrood, lichtrood, geel/oranje en wit. De bieten zijn niet alleen erg lekker van smaak, maar ze zijn ook nog eens super gezond voor je. Lang te bewaren, en ook in te vriezen. Je kunt deze bieten zaden gebruiken voor zowel de zomerteelt, als ook voor de herfsteelt.

Hoe moet ik Hullahup bieten zaaien?

Je kunt deze zaden alleen direct ter plaatse zaaien, in de volle grond. Bieten plantjes kunnen niet (goed) overgepoot worden, en daarom moet je ze direct op regels zaaien waar je deze bieten wil blijven telen. Zaai niet al te dik, en de grond waarop je zaait mag goed bemest zijn. Je moet de plantjes als ze ongeveer 3 centimeter hoog zijn uitdunnen op 10 centimeter, zodat elk plantje genoeg ruimte heeft om te groeien. Elke zaaddoos zal namelijk 2 plantjes produceren, en dit gaat te dicht op elkaar staan als je ze laat groeien. Niet te laat oogsten, want dan worden ze te dik en zijn ze niet lekker meer van smaak. Als je ze wilt bewaren voor de winter, de bladeren afdraaien en niet afsnijden. Oogsten van juni tot en met oktober.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.