Radijs zaden kopen, Raxe zaadlint | Moestuinland
Radijs Zaadlint, Raxe | BIO
Dit zaadlint van 5 meter helpt je enorm bij het zaaien van radijs. Doordat de zaden op precies dezelfde plaats zitten, groeien ze mooi in één lijn. Biologische zaden.

Artikelnummer

SL0418

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Radijs zaadlint kopen

Deze Raxe radijs zaden zitten verpakt in een zogenaamd zaadlint. Dit zaadlint is 5 meter lang en verteert gewoon naarmate ze in de moestuin liggen. Deze moestuin zaden zijn ideaal met zaaien, doordat ze precies even ver van elkaar af zitten. Zo groeien ze allemaal gelijk op, op precies dezelfde afstand van elkaar. De oogst bestaat uit mooie, rode, ronde radijsjes met een lekkere smaak. De radijsjes zijn te gebruiken bij de vroege en late teelt. 

Radijs zaaien en telen

Deze radijs zaden zijn dus erg gemakkelijk te zaaien. Je legt eenvoudig het zaadlint op een zaaibed dat vlak gemaakt is. Hierna maak je het zaadlint nat en daarna bedek je de zaden met een laagje grond van maximaal een halve centimeter. Na het inleggen van het zaadlint de aarde licht nat houden. Oppassen met gieten, aangezien je het lint niet moet weggieten. De Raxe radijs is goed bestand tegen meeldauw, voosheid en kan temperatuur schommelingen ook goed aan. Wel oppassen dat de radijs niet gezaaid wordt op een te goed bemeste grond, dit kan namelijk voosheid opleveren. Wil je de radijsjes iets minder scherp, geef dan voldoende water. 

Biologische radijs zaden kopen

De radijs zaden uit dit zaadlint zijn geproduceerd, schoon gemaakt en verpakt volgens de biologische wijze van doen. Dit betekent onder andere dat bij he telen van deze radijs zaden, niet gebruik is gemaakt van kunstmest en chemische stoffen. De biologische zaden zijn gecertificeerd en gecontroleerd door de stichting SKAL.

Dus:

  • Zaadlint van 5 meter;

  • Makkelijk te zaaien;

  • Voor vroege en late teelt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.