Radijs zaden kopen, Biologische Sparkler 2 | Moestuinland Radijs zaden, Sparkler 2 bio biologisch | Moestuinland
Radijs zaden kopen, Biologische Sparkler 2 | Moestuinland Radijs zaden, Sparkler 2 bio biologisch | Moestuinland
Radijs zaden, Sparkler 2 | BIO
Rond van vorm, rood/wit van kleur en geteeld uit biologische zaden: Deze Sparkler 2 is een echte topper onder de radijsjes.

Artikelnummer

92564

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische ronde radijsjes zaden kopen

Deze biologische Sparkler 2 radijs zaden geven je een oogst aan ronde radijsjes, rood van kleur met een witte punt. De bladeren van de radijsjes zijn fris groen van kleur en je kunt deze leuke mini-groente al binnen een maand oogsten. Ik zeg mini-groente omdat het een gezonde snack is. Maar ook lekker in de salade of ter decoratie. Een mooi biologisch ras met een kleurrijke en smakelijke oogst aan ronde radijsjes.

Wanneer kan ik de bio radijs zaaien?

Je kunt de biologische radijs zaden onder glas zaaien vanaf half februari tot en met eind maart. Ook kun je natuurlijk direct buiten in de volle grond zaaien, van maart tot en met oktober. Een lange periode dus om te zaaien. Radijs is niet moeilijk en kan goed geteeld worden door startende tuinders. Maar desondanks ook erg geliefd bij ervaren telers. Zaai het zaad op regels, zodat je het goed kunt onderscheiden van onkruid. Niet te dicht op elkaar zaaien, zodat elke radijs genoeg ruimte heeft om zich te ontwikkelen. De zaden ontkiemen na ongeveer 7 tot 10 dagen. Je kunt de radijsjes oogsten in de maanden maart tot en met oktober.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.