filter_list

Filter

 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Augurk Zaden, Kleine Groene Scherpe (augurken)

Dit type augurk zaden is bestemd voor de teelt van pluk augurken. Hierdoor kun je blijven oogsten. De vruchten van deze augurk zijn...

1,50

visibility
shopping_cart

Augurk Zaden, Levina F1 (Augurken)

De zaden van dit augurken ras zijn erg goed resistent tegen ziektes. Bittervrije augurken die continu doorgroeien, dus grote oogst.

1,95

visibility
shopping_cart

Komkommer Zaden, Fitness F1

De zaden van deze SluisGarden Special geven prachtige komkommers zoals je ze ook in de winkel vindt. Groeit hard en geeft grote vruchten.

3,50

visibility
shopping_cart

Komkommer Zaden, Mini-Mini Hopeline F1

Deze zaden geven kleine snack komkommers. De mini-mini komkommers worden ongeveer 8 tot 10 centimeter groot en zijn zeer smaakvol. Echt...

3,50

visibility
shopping_cart

Komkommer Zaden, Sonja F1 | BIO

Biologische komkommerzaden voor de heerlijkste komkommers. Lekker om zo op te eten of te verwerken in gerechten. Frisse komkommers met...

1,95

Komkommer & Augurk zaden kopen

Komkommers en augurken worden vaak gezien als gezonde snacks. Zowel de augurk als de komkommer zitten vol met vitamines en mineralen. Daarnaast zitten er slechts weinig calorieën in deze groentes dus teveel komkommer of teveel augurk telen bestaat niet. 

Diverse komkommer zaden te koop

Het assortiment van Moestuinland bestaat uit totaal verschillende soorten komkommers. Zo hebben we de kleine snack komkommers, de Mini-Mini. Maar ook de normale en lange komkommers kun je makkelijk bij Moestuinland bestellen. Ook kun je biologische zaden kopen voor de teelt van biologische komkommers.

Zaden, zaaien en oogsten

De zaden van augurken kun je gebruiken voor de teelt van vlakkeveld of de teelt aan draad. De augurk zaden kun je meestal in de lente zaaien. Het oogsten van augurken kan al vrij snel. Daarnaast kun je blijven oogsten, de hele lente zomer door. Zaai je moestuin vol met augurk zaden en eet in de zomer een heerlijke rolmops of een zure bom.