Snackkomkommer zaden kopen Iznik F1 | Moestuinland Beschrijving zaaien Iznik F1 snackkomkommer | Moestuinland
Snackkomkommer zaden kopen Iznik F1 | Moestuinland Beschrijving zaaien Iznik F1 snackkomkommer | Moestuinland
Komkommer zaden, Snackkomkommer Iznik F1
Zaden van het Iznik F1 ras zijn zeer geschikt voor een rijke oogst van mooie mini snackkomkommertjes. de komkommers wordten zo'n 13 centimeter lang en zijn zeer smakelijk.

Artikelnummer

H121875

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Snackkomkommer zaden kopen

De Iznik F1 snackkomkommer, ook wel mini komkommer genoemd, is een komkommerras wat vruchten van zo'n 12 tot 14 centimeter geeft. Het ras heeft per plant zo'n 70 bij 70 centimeter aan ruimte nodig. De vruchten zijn heerlijk van smaak, en een ultieme snack, vanwege de grote. Het ras is vroeg in z'n soort, een heel rijkdragend. De Iznik F1 kan gebruikt worden in de kas, een pot en gewoon buiten in de volle grond. 

Mini komkommer Iznik F1 zaaien

Zaaien van de snackkomkommer doe je in de maanden maart, april, mei of juni bij een temperatuur van zo'n 22 tot 25 graden. Deze temperatuur kan je gemakkelijk bereiken door het binnen te doen in een klein kasje. Wanneer de plantjes wat gegroeid zijn, en zo'n 5 weken oud zijn, kunnen de plantjes naar buiten en uitgeplant worden in een hobbykasje of pot. Wanneer je de planten buiten in de volle grond uitplant houd dan rekening met nachtvorst, dat is voor de mini komkommer niet goed. Oogsten kan in de maanden juli, augustus en september. Eet smakelijk!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.