Komkommer zaden kopen, White Wonder | Moestuinland
Komkommer zaden, White Wonder
Bijzondere komkommerzaad met een oogst aan wit-crème komkommers. Makkelijk te kweken en leuk om in je moestuin te hebben.

Artikelnummer

F880624

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

White wonder komkommer zaden

Deze komkommer zaden uit Italië geven een bijzondere komkommer oogst. Geen groene komkommers, zoals wij ze kennen, maar wit-crème van kleur! De smaak van deze witte komkommers is zacht en licht zoet van smaak. De komkommers worden ongeveer 18 centimeter lang. Ook het vruchtvlees van deze komkommers is wit van kleur. Kan zowel in een kas als buiten in de volle grond geteeld worden. De White Wonder is een leuke variatie op de groene, normale komkommer. Makkelijk te kweken.

Witte komkommer zaden

De witte komkommer zaden kun je vanaf maart tot en met juni onder glas zaaien. Direct in de volle grond zaaien kan ook met dit vuchtgewas en dat kan van mei tot en met juli. Zaai het zaad op ongeveer 2 centimeter diepte bij een temperatuur van minimaal 15 graden. Overpoten van mei tot en met juli op 30 centimeter afstand. Hoeft dus niet in een kas geteeld te worden, maar kan zowel in de kas als buiten geteeld worden. Sterke planten die weinig onderhoud vragen. Kan met en zonder ondersteuning worden geteeld. Oogsten van juni tot en met oktober.

Verpakking bevat 6 gram zaad.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.