Biologische komkommer zaden, marketmore - moestuinland
Komkommer Zaden, Marketmore | BIO
Betrouwbaar ras voor heerlijke biologische komkommers. De lichte stekels zijn extra lekker voor de smaak. De komkommers worden ongeveer 20 centimeter.

Artikelnummer

SL0646

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!Komkommer zaden kopen?

De biologische marketmore komkommer is een ras wat al lang bestaat. Zeer goed geschikt voor in de volle grond, maar ook in de kas doet deze komkommer het goed. De vruchten hebben een goede smaak en worden zo'n 20 centimeter lang. Deze komkommer heeft lichte stekels, wat eigenlijk zo hoort, en juis heel positief is voor de smaak!

Komkommer, marketmore zaaien en oogsten

De marketmore komkommer kan je zaaien onder glas tussen april en juni. In de volle grond kan dit tussen mei en juli. Deze komkommer is heel goed resistent tegen ziekten! Bij het uitplanten rekening houden met een beschutte, zonnige plaats die goed bemest is. Om zaadvorming tegen te gaan, kan je de komkommer plukken als hij nog jong is. De top kan je uit de uitloper knijpen bij 2 tot 3 vruchten per rank, om een overvloed aan vruchten te voorkomen. op deze manier kan je langer en gespreider van de oogst genieten. 

Biologische komkommer zaden

De bio komkommerzaden van SluisGarden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens biologische wijze. Hierbij wordt geen kunstmest gebruikt en er wordt niet met chemicaliën bespoten. Dit alles wordt gecontroleerd door stichting SKAL. Op deze manier kan je zorgeloos van je bio komkommers genieten!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.