komkommer zaden kopen voor tanjakomkommer bij moestuinland
Komkommer zaden, Tanja
De Tanjakomkommer is ongekend populair onder tuinders, omdat deze zaden een hoge opbrengst geven en heerlijk van smaak zijn! De vruchten worden zo'n 35 centimeter groot.

Artikelnummer

SL0650

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per zakje
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tanja komkommer zaden kopen

De Tanja komkommer is een mooie bittervrije, gladde komkommer die donkergroen van kleur is. De vruchten zijn zo'n 35 centimeter lang en heel goed bestand tegen ziekten. Het ras is ongekend populair onder tuinders omdat de komkommers een goede smaak hebben en de komkommerplant een hoge opbrengst heeft. 

Komkommers zaaien en oogsten

De Tanjakomkommer is geschikt voor de vlakke teelt, maar ook prima aan draad. Bij voorkeur zaaien onder glas, wil je dit in de volle grond maak dan gebruik van een zonnige goedbeschutte plaats. Zaaien van de Tanjakomkommerzaden kan onder glas in de maanden april, mei en juni. In de volle grond doe je dit in de maanden mei, juni en juli. Het duurt zo'n 10 dagen voor de kleine kiemplantjes boven de grond uitkomen. Knijp de top uit de plant wanneer er 3 vruchten zijn, zodat de plant langer oogst kan geven en niet te zwaar wordt. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.