Komkommer zaden kopen, Patio Snacker F1 (PRO) | Moestuinland
Komkommer zaden, Patio Snacker F1 (PRO-serie)
Deze beroemde snack-komkommers zijn heerlijk van smaak en zo te eten. Makkelijk te telen, ook in potten of bakken.

Artikelnummer

SL0644

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Snack komkommer zaden kopen

De Komkommer Patio Snacker F1 zaden vallen onder de Sluis Garden PRO serie. Deze serie bevat alleen maar zaden van de hoogste kwaliteit, met een hoge opbrengst en zaden die goed bestand zijn tegen diverse soorten ziektes. De smaak van deze snackkomkommers is erg lekker en heerlijk om zo uit de hand te eten. De Patio Snacker F1 is een compacte en partenocarpe plant, wat betekent dat de planten geen bevruchting nodig hebben van insecten. Mede hierdoor geeft de planten een veel hogere opbrengst aan vruchten per plant. De Patio Snacker is uitermate geschikt voor de teelt in potten of in een vierkante meter moestuin. De vruchten worden ongeveer 15 centimeter lang, zijn knapperig en niet bitter. Heerlijk! 

Kan ik komkommers in een pot telen?

Je kunt de Patio Snacker erg goed telen in potten, bakken of in andere kleine kweekbakken of vierkante moestuin meters. Je kunt de zaden onder glas voorzaaien in de maanden april, mei en juni. Na enkele weken mag je de komkommer uitplanten, maar in de kas blijven is natuurlijk helemaal mooi. Aangezien de planten geen bevruchting nodig hebben van dieren, kan deze gewoon binnen blijven! De komkommers als ze eenmaal gaan groeien begeleiden met een eenvoudig hekwerkje. De oogstperiode loopt van juli tot en met oktober. Als je de vruchten tijdig oogst, kun je blijven plukken en groeien er nieuwe vruchten aan! 

Ongeveer 12 zaden per zakje. De zaden ontkiemen het snelste bij een temperatuur van zo'n 18 graden. De kiemtijd bedraagd ongeveer 10 dagen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.