Biologische augurk zaden kopen, augurken hokus | Moestuinland
Augurk Zaden, Hokus (Augurken) | BIO
Licht gestekelde, biologische augurken. De smaak van deze augurk is bittervrij en erg smaakvol. Voor de fijne pluk en door oogsten.

Artikelnummer

SL0606

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische augurk zaden kopen

De Hokus Augurk zaden zijn biologische geteeld. Het ras is bittervrij en ook goed resistent tegen diverse ziektes. De Hokus augurk is een ras dat perfect is bij gebruik van fijne pluk. Je kunt ze dus gewoon doorplukken na het oogsten, de blijven steeds opnieuw vruchten voortbrengen. De augurken zijn wat gestekeld, en mooi groen van kleur. Te telen in potten, maar ook gewoon in de volle grond.  

Sterke augurk planten telen

Je kunt de biologische zaden zaaien onder glas in de maanden april, mei en juni. De meest ideale zaaitemperatuur is ongeveer 18 graden. Ook kun je direct in potten zaaien, dan ongeveer 2 à 3 zaden per pot. Kies een pot van minimaal 8 centimeter. Na de opkomst de meest sterke kiemplant overhouden. De kiemduur van augurken ligt rond de 10 dagen. Als de plantjes goed hateerbaar zijn en minimaal 2 bladeren hebben, uitplanten vanaf half mei op een fijne plek in de vollegrond, het liefst beschut en zonnig.

  • Zaaien in april, mei of juni;

  • Onder glas, of direct in potten;

  • Ideale kiemtemperatuur is 18 graden.

De augurk Hokus is eventueel ook op te kweken aan draad. Dit is niet noodzakelijk.


Biologische augurk zaden

De zaden van deze Hokus augurken zijn biologisch geteeld, schoon gemaakt en verpakt. Bij het biologisch telen van je eigen groente, fruit en kruiden, begint het met het zaaien van biologische zaden. Gecontroleerd door de stichting SKAL, écht biologisch.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.