Komkommer zaden kopen, Broumada F1 (Mini) | Moestuinland
Komkommer Zaden, Broumana F1 (Mini)
Deze mini komkommers zijn van zeer goede kwaliteit. Bittervrij van smaak, en met een glad uiterlijk erg fijn om te telen en te eten. Goed resistent tegen ziektes.

Artikelnummer

SL0635

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Mini komkommer F1 zaden kopen

Deze mini komkommers zijn van ontzettend goede kwaliteit en liggen ook in de supermarkt schappen. Het uiterlijk van de komkommer is donkergroen, glad van structuur en ze worden ongeveer 15 centimter lang. De komkommers zijn bittervrij, wat het tot een heerlijke komkommer maakt. Deze snackkomkommers zijn echt heerlijk van smaak en ook lekker om als snack te eten. 

Broumana F1 komkommers telen

Je kunt de zaden van deze komkommers onder glas zaaien vanaf maart tot en met mei. Wil je liever direct in de volle grond zaaien, doe dit dan in de maanden mei en juni. Wacht zeker even tot half mei, want komkommers kunnen geen vorst verdragen. Deze komkommers zijn erg makkelijk in het telen, aangezien ze op verschillende manieren geteeld kunnen worden. Ze zijn te gebruiken voor de vlakveldsteelt en teelt aan draad, net wat je fijn vindt. Onder glas voorzaaien in potjes van ongeveer 10 centimeter doorsnee zodat de planten genoeg ruimte hebben om te kunnen groeien en te ontkiemen.

Als je ter plaatse wilt zaaien of je gaat de voorgezaaide plantjes uitpoten, doe dit dan op een beschutte plek waar de zon veel schijnt. Zorg ook voor een goed bemeste grond, zodat de vruchten goed kunnen groeien. Plant de planten ver genoeg uit elkaar zodat de planten genoeg water kunnen opnemen. Om een beetje marge aan te houden kun je ongeveer 90 centimter aanhouden. Als één van de ranken 2 of 3 vruchten hebben moet je de top eruit knijpen. Dit voorkomt de aanmaak van te veel vruchten en het bevorderd ook de doorgroei van de plant na het oogsten. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.