biologische zaden kopen voor augurken - moestuinland
Augurk Zaden, Diamant F1 (Augurken) | BIO
Resistent tegen echte en valse meeldouw, dus die mooie grote oogst is dichterbij dan ooit! biologische zaden, voor de meest verse augurken!

Artikelnummer

SL0614

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische augurk zaden kopen

Diamant F1 is een parthenocarpe variëteit. Dit moeilijke woord betekent dat de vrucht zich ontwikkeld zonder dat er bevruchting plaats vindt. De Diamant F1 is resistent tegen echte en valse meeldouw, hierdoor heb je een grote kans op een mooie oogst. Deze augurkenplant (Diamant F1) is sterk en compact en de vruchten zijn glad en donkergroen. Heerlijk op een boterham met bijvoorbeeld kaas of kipfilet! En vergeet de finishing touch niet, de (tuin)kers op de taart!

Zelf bio augurken zaaien en oogsten

Zaaien kan je het beste doen onder glas, bijvoorbeeld in een zaaibak, of direct in potjes. Wanneer je gebruikt maakt van potten, doe bij voorkeur 2-3 zaden per pot met een doorsnede van ca. 8cm. Als de zaden ontkiemt en de plantjes wat hoger zijn 1 plant per pot aanhouden. Halverwege mei is het dan tijd om uit te planten. Wacht hiermee tot de plant minimaal 2 echte bladeren heeft. Doe dit bij voorkeur op een beschutte plaats met veel zon en uit de wind. Opkweken kan aan draad.

Biologische zaden van SluisGarden

De biologische zaden van SluisGarden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens een biologisch voorgeschreven wijze. Er zijn dan ook geen kunstmeststoffen en chemicaliën gebruikt bij de teelt van deze zaden. Alle biologische zaden van SluisGarden zijn geregistreerd bij stichting SKAL, hierdoor ben je verzekerd van echt biologische zaden!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.