Komkommer zaden kopen, Chinese slangen | Moestuinland Chinese slangen komkommer zaden telen beschrijving | Moestuinland
Komkommer zaden kopen, Chinese slangen | Moestuinland Chinese slangen komkommer zaden telen beschrijving | Moestuinland
Komkommer zaden, Chinese slangen
Mooie, lange komkommers die ook goed buiten geteeld kan worden. Zoete en fijne smaak. Worden ongeveer 40 centimeter lang.

Artikelnummer

H12182

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,69
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Chinese slangen komkommer zaden kopen

Deze Chinese slangen komkommers zijn flink van formaat en heerlijk van smaak. De komkommers worden ongeveer 40 centimeter lang en glad van structuur. De flinke komkommers zijn ook buiten te telen. De smaak van deze komkommer is heerlijk zoet en mild. Je kunt komkommers op diverse manieren gebruiken. Ze zijn caloriearm en hartstikke gezond. Lekker uit de hand te eten, in de salade of in combinatie met een blokje kaas. Lange komkommers met een fijne smaak.

Chinese slang komkommers telen

Je kunt de Chinese slang komkommer zaden onder glas en later ook in de volle grond telen. Onder glas kun je de komkommer zaden zaaien van april tot en met juni. Na de opkomst verspenen in grotere potjes en dan pas eind mei uitplanten in de kas of volle grond. Vanaf half mei kun je ze ook buiten in de volle grond zaaien. Doe dit op regels. Laat de komkommers tegen gaas of anderszins groeien. Tijdens de groei de toppen eruit knijpen, anders groeien ze te hard en worden de komkommers bitter van smaak. 

Verpakking bevat ongeveer 2 gram zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.