Komkommer zaden kopen, True Lemon Citroenkomkommer | Moestuinland
Komkommer Zaden, True Lemon
Deze komkommers hebben een doorgaans ander uiterlijk dan verwacht. Zure smaak en de naam van een citroen. Lekker in salades.

Artikelnummer

SL0660

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!


True Lemon komkommer zaden kopen

Deze komkommers zijn afkomstig uit een ras dat al jaren geteeld wordt. Het is een betrouwbaar ras en de vruchten worden ook al jaren in ons land gegeten. Deze vuchten zijn licht verteerbaar en hebben het uiterlijk als dat van een citroen. Wit, met oranje nerven. Je kunt deze vruchten erg goed gebruiken bij het inmaken, maar ook erg lekker vers en in salades. Het maakt de salade lekker fris. De plant produceert veel vruchten en is roest en droogste resistent.

Hoe Citroen komkommers telen?

De zaden van deze citroenkleurige komkommer zijn zowel te zaaien onder glas, als ook in de vollegrond. De voorkeur ligt bij het zaaien onder glas, en dan wel in potjes van ongeveer 10 à 12 centimeter. Zaaien kan dna van april tot en met juni. Wil je zaaien direct in de vollegrond, doe dat dan op een zonnige plaats die goed bemest is. Ook is het belangrijk om minimaal te wachten tot half mei, of wanneer ze geen vorst meer opgeven. Je kunt deze komkommers telen via de vlakveldsteelt en ook aan draad. Oogsten in de maanden juli tot en met oktober. 

  • Zaaien onder glas of in de vollegrond;

  • Zaaien bij 20 graden;

  • Kiemt na 10 dagen.

De planten uitpoten met een afstand van minimaal 90 centimeter uit elkaar.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.