filter_list

Filter

 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Rucola Zaden, Rocky Wild (Sla) | BIO

Dé sla voor in de salade. Heerlijke pittig smaakje die onmisbaar is geworden in ons land. Ook bij diverse restaurants te verkrijgen.

2,95

visibility
shopping_cart

Sla Zaden, Boter Dikke Blonde Traagschietende

Deze boter- of krop slazaden geven grote kroppen sla met frisse, heldergroene bladeren. Het hart van deze sla is, zoals de naam al doet...

1,50

visibility
shopping_cart

Sla Zaden, IJsberg Great Lakes 659

Dit soort ijsbergsla van het type Great Lakes geven enorm kroppen sla. Kan al vroeg gezaaid worden en daarom al aan het begin van de...

1,50

visibility
shopping_cart

Sla Zaden, Krop Kassla Larissa

Wanneer we het in de volksmond over een krop sla hebben, dan bedoelen we meestal botersla. Deze Kassla Larissa kroppen zijn zacht, fris...

1,95

visibility
shopping_cart

Sla Zaden, Kropsla Sylvesta

Het sla ras Sylvesta geeft een volle krop sla. Mooi van kleur en snel te telen. De zaden zijn een lange periode te zaaien.

1,95

visibility
shopping_cart

Sla Zaden, Krul Lollo Rossa | BIO

Zachte krulsla die makkelijk te telen is en snel groeit. Geeft mooie rood/bruine kroppen die als los gerecht en ook ter decoratie...

1,95

visibility
shopping_cart

Sla zaden, Matilda | BIO

Biologische zaden voor de teelt van een prachtige krop- of botersla die luisresistent is. Makkelijk te telen, lekker in smaak.

2,95

visibility
shopping_cart

Sla Zaden, Pluk Red Salad Bowl

Rode pluksla is een beetje pittig van smaak en is goed te telen. Kan kou goed verdragen en kan dus al gezaaid worden vanaf februari....

1,50

visibility
shopping_cart

Sla Zaden, Snij Baby Leaf Mix

De Baby Leaf Mix is bijna onmisbaar in de salade. Maar ook als je eens wat anders wilt eten, past het perfect als rauwkost.

1,95

visibility

Sla Zaden, Veldsla Grote Noordhollandse

Dit soort sla is maar liefst 7 maanden in het jaar te oogsten. Verder groeit deze veldsla erg snel en is zeer productief!

2,50

Sla zaden kopen

Bij Moestuinland kun je uiteenlopende soorten sla zaden kopen. Het assortiment sla zaden bestaat namelijk uit kropsla, botersla en pluksla. Van groene sla tot rode sla. Van kleine kropjes tot hele grote sla kroppen. 

Nu sla zaden kopen, maakt BBQ af in de zomer

Sla zaden kun je al in de late winter kopen en zaaien. Tot juni zijn de sla zaden nog te zaaien. Ideaal om in de zomer de kroppen sla te kunnen oogsten. Lekker in de salade bij de barbeque! Sla wordt al jaren in ons land geteeld en de zaden van Moestuinland dragen bijna allemaal het 'Gouwe Ouwe' kenmerk. Dit betekent dat de zaden van tuinderskwaliteit zijn en bijna zeker een mooie oogst geven.

Sla zaden zaaien, telen en oogsten

Sla is een makkelijk gewas om te telen. De zakjes van Moestuinland zijn goed gevuld en zitten vol met sla zaden. De zaden kun je lang door zaaien en het duurt niet lang totdat sla te oogsten is. Sla is gezond en er zitten veel vitaminen en mineralen in. Voor je het weet kun je heerlijke kroppen sla oogsten!