Salanova zaden kopen, Vicinity Groen | Moestuinland Salanova zaden kopen Vicinity groen beschrijving sla | Moestuinland
Salanova zaden kopen, Vicinity Groen | Moestuinland Salanova zaden kopen Vicinity groen beschrijving sla | Moestuinland
Salanova zaden, Vicinity Groen (Sla)
Salanova sla is eigenlijk een A-merk onder de sla rassen. Mooie kroppen met veel blad, compacte kroppen en zeer goed van smaak!

Artikelnummer

H12654

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,49
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Salanova sla (groen) zaden kopen

Salanova is eigenlijk een beetje een A-merk onder de sla soorten. Een nieuwe sla soort die nog niet zo lang geteeld wordt, maar die flink in opmars is, zeker ook in hotels, restaurants en andere eetgelegenheden waar je verse oogst kunt eten. Ook hobbytuinders proberen steeds meer dit slasoort. Het is een compacte krop, maar die veel voller zit dan een gewone kropsla of botersla. Tot wel 30 procent meer blad! Groene Salanova sla is lekker fris en knapperig van smaak. Makkelijk te bereiden in het eten door simpelweg het hart eruit te drukken, de bladeren kun je verder in 1 keer gebruiken. 1x snijden en je bent klaar! 

Groene Salanova Vicinity zaad bestellen

Je kunt de groene Salanova zaden onder glas zaaien en in de volle grond, zoals je ook met normale slasoorten doen kunt. Zaai in februari en maart onder glas in een zaaibedje of potjes. Vanaf half maart tot begin augustus kun je ook in de volle grond zaaien. Doe dit dan op regels, zodat je het onderscheid tussen de sla en het onkruid goed kunt waarnemen. Makkelijk om te telen en neemt niet veel ruimte in. Oogsten in de maanden mei tot en met augustus. 

Per zakje zaad ongeveer 60 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.