Rucola zaden kopen, Sylvetta Wilde rucola | Moestuinland
Rucola Zaden, Sylvetta (Wilde Rucola)
Deze wilde rucola zaden zijn geschikt voor de productie van fijne rucola met een nootachtige smaak. Groeit erg snel en is in smaak prettiger pikanter dan Rucola of zelfs Pronto.

Artikelnummer

SL0195

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Wilde rucola zaden kopen

Wilde Rucola is normaliter erg pittig van smaak. Dit ras, de Sylvetta is daarentegen echt een topper onder de wilde rucola varianten, en fijner van blad dan de Rocky Wild. De Sylvetta rucola schiet niet snel door en de smaak is pittiger dan gewone Rucola. Groeit erg snel en is een mooi gewas om in de moestuin te hebben. Hele jaar door te telen, en al vroeg in het jaar onder glas te zaaien. Ook voor zaaien in het najaar geschikt! Zeer smaakvol in salades en ook in gerechten met kaas een echte aanrader! 

Wilde Rucola telen

Je kunt de wilde rucola dus al in februari onder glas zaaien. Dit kun je blijven doen tot en met april, dan kun je ook buiten in de volle grond gaan zaaien. De hele zomer is de Sylvetta te zaaien, mits het niet te warm is, aangezien de meest ideale kiemtemperatuur rond de 14 graden ligt. Zaaien op regels met tussenpozen om te kunnen blijven oogsten. Kiemt erg snel! In de wintermaanden kun je deze rucola ook binnenshuis telen in een pot. Het hele jaar dus te oogsten. Je kunt deze rucola oogsten als de bladeren ongeveer 10 à 15 centimeter lang zijn voor het lekkerste resultaat. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.