zaden voor botersla kopen appia bij moestuinland
Sla Zaden, Kropsla Appia (botersla)
Appiasla is een soort dat niet snel schiet en mooie dichte lichtgroene kroppen vormt. Heerlijke Botersla of Kropsla voor voorjaarsteelt en herfstteelt.

Artikelnummer

SL0140

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kropsla zaden kopen

Kropsla of Botersla Appia is een lichtgroene botersla met mooie gesloten grote slakroppen. De zaden van de Appia sla worden al lange tijd gebruikt, onder andere in de tuinderwereld voor supermarkten. Goed, betrouwbaar ras sla zaad. De Appiasoort schiet niet snel en is een betrouwbaar ras door zijn opkomst. Kan toegepast worden voor de voorjaarsteelt of in de herfst. Een zakje Appia sla zaad voor boter- of kropsla bevat zo'n 375 zaadjes. 

Appia Sla zaaien en oogsten

Zaaien kan al onder glas in de maanden februari, maart en april. Buiten, in de volle grond in de maanden maart tot aan juli. Zaaien kan al vanaf 10 graden! Opkomst van de zaden zal gemiddeld zo'n 10 dagen duren. Na het zaaien goed uitdunnen, en bij droog weer voldoende bevochtigen met bijvoorbeeld een plantenspuit. Per plant op uiteindelijke plek zo'n 30 centimeter tussenruimte aanhouden. Oogsten kan tussen juni en oktober. Eetsmakelijk!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.