ijsbergsla zaden kopen, Barcelona | Moestuinland
IJsbergsla zaden, Barcelona
Deze IJsbergsla produceert mooie, grote kolen. Een speciale ijsbergsla die goed resistent is tegen luizen. Een middelvroeg soort.

Artikelnummer

SL0110

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

IJsbergsla Barcelona zaden kopen

Deze ijsbergsla is van zeer goede kwaliteit. Wordt al jaren geteeld in ons land en is ook zeker voor ons klimaat een echte topper onder de ijsbergsla soorten. Deze Barcelona sla is als ijsbergsla goed resistent tegen de groene bladluis, en ook gedeeltelijk tegen de valse meeldauw. De kroppen die de Barcelona ijsbergsla produceert, zijn groot van formaat en zijn al middelvroeg in het jaar te oogsten. De Barcelona kroppen schieten niet snel door, en zijn lange tijd in het jaar te telen. Ook na de oogst zijn deze ijsbergsla kroppen nog lang houdbaar als ze gekoeld worden. Lekkere smaak, grote opbrengst!

IJsbergsla zaad zaaien en telen

Je kunt de ijsbergsla al vroeg in het jaar telen onder glas, zo ongeveer vanaf februari. Dit kun je blijven doen tot en met april. Ook kun je het zaad direct in de volle grond zaaien, maar dan wel vanaf half maart tot en met eind juli. Sla kun je al goed zaaien bij lage temperaturen (vanaf 10 graden), en dat is zelfs beter dan bij hele warme temperaturen, want dan ontkiemt het zaad niet (goed). Als je plantjes opgekomen zijn moet je ze wel even uitdunnen. Als het droog weer is, de planten voldoende nat houden, zeker als de kroppen al flink formaat hebben en het zomer is. Oogsten in de maanden juni tot en met oktober.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.