Biologische Sla Salad zaden kopen, Rode sla Groen sla Zaadlint | Moestuinland
Red & Green Salad Bowl ( Sla Zaadlint) | BIO
Bio sla zaden voor een afwisselende pluksla rood en groen. De zaden zitten in een zaadlint, zodat de afstand gelijk is. Zelf oplossend papier.

Artikelnummer

SL0176

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!


Zaadlint sla zaden kopen

De zaden van deze gemengde pluksla zijn verwerkt in een zaadlint. Daarmee kun je ideeal zelf de sla op dezelfde afstand zaaien. Doordat de zaden namelijk op elk dezelfde afstand verwerkt zitten, heb je alle kroppen straks even ver uit elkaar staat. Super handig! Het zaadlint is 5 meter lang. De oogst bestaat uit een combinatie van groene en rode kroppen pluksla. Lekker om overal bij te doen, met een boterzachte smaak en een toch tevens iets pittigs. Het blad van deze pluksla heeft de vorm van een eikeblad en er zit een lichte noot in verwerkt.


Hoe werkt een zaadlint?

Je kunt het zaadlint op een vlak zaaibed leggen, daarna een beetje water erbij en vervolgens het zaailint afdekken met een beetje aarde, ongeveer een halve centimeter. Houd na het zaaien de zaden een beetje vochtig. Zaaien onder glas kan in de maanden februari, maart en april. De voorkeur is om te zaaien direct in de vollegrond, en dit kan in de maanden maart tot en met juli. Houdt bij het zaaien ongeveer een temperatuur van 18 graden aan. Het zal ongeveer 10 dagen duren voordat de zaden ontkiemt. 
 

Biologisch zaadlint

Deze gemengde sla soorten Red & Green, zijn allemaal volgens de biologische wijze vervaardigd. Dat betekent dat er geen chemicalien zijn gebruikt bij de teelt bijvoorbeeld. Ook is er geen kunstmest gebruikt, maar alles is op een zo'n natuurlijk mogelijke wijze geteeld. De sla zaden zijn ook aangemeld bij SKAL, die controleren nauwlettend of het echt om biologische zaden gaat. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.