Cichorei zaden kopen, Groen/rood mix Grumolo rosse e verde | Moestuinland
Cichorei zaden, Rood/groen mix (Grumolo)
Deze rode en groene Cichorei is van Italiaanse komaf. Een bijzonder soort sla cichorei dat daar erg bekend is. Mooie soorten!

Artikelnummer

F880574

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Rode en groene cichorei zaden kopen

Cichorei is in Nederland lang niet zo bekend als in het land van zijn oorsprong: Italië. Deze groente soort is op te delen in een sla en een lof variant. Cichorie kent tal van namen, vooral omdat deze groente veelal in Italië wordt geteeld en gegeten, en daarom ook wel Raddichio, Roodlof en Groenlof genoemd. Deze mix is eigenlijk beide, met zowel groene als rode Cichorei. Deze Grumolo rosse e verde mix is lekker knapperig en heeft mooie smalle, rozet vormige bladeren en kroppen. Leuk om eens te telen, lekker om te eten!

Gemengde sla-cichorei telen

De Cichorei zaden kun je een lange periode zaaien. Doe dit in de volle grond direct, in de maanden maart tot en met oktober voor de verschillende teelt soorten (lof of krop). Zaai de zaden ongeveer 1 centimeter diep bij minimaal 10 graden Celsius. Omdat je de zaden meteen in de volle grond zaait, hoef je ze niet over te poten. Dit kan natuurlijk wel als je eerst voorzaait in een zaaibed. De oogstperiode loopt van maart tot en met oktober, afhankelijk van wanneer je gezaaid hebt. 

Deze verpakking bevat ongeveer 12 gram aan zaad. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.