Rucola zaden kopen, Pronto (Gewone) Rakketsla, Arugola | Moestuinland
Rucola Zaden, Pronto
Pronto is een verbeterde versie van normale rucola of raketsla. Lang te telen en kiemt al na 7 dagen.

Artikelnummer

SL0190

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Pronto Rucola zaden kopen

Pronto is een verbeterde versie van gewone rucola. Deze rucola is niet wild, en dat resulteert in fijne bladeren met een fijne structuur. Het is ook dieper en fijner en het heeft een smaak die wat nootachtigs, pittigs en prettig pikant is. Echt heel lekker als aanvulling in salade of bij een boterham. Zeker een goede versie van Rucola. Pronto is een ras dat snel groeit en betrouwbaar is, schiet ook niet zo snel als normale rucola. Pronto is te blijven oogsten, het groeit meerdere keren aan.

Hoe moet ik rucola zaaien?

Rucola is vrij lang te zaaien en jaarrond te telen. Van februari tot en met april kun je onder glas zaaien. Dit is te doen in potten en ook gewoon binnenshuis. Zaaien met beter weer in de maanden april tot en met augustus direct in de vollegrond. Doe dit op regels. Na de warmte van de zomer kun je nog 3 maanden binnen zaaien. De meest ideale kiemtemperatuur voor rucola is 16 graden. De zaden van rucola zijn echte snelgroeiers en ontkiemen al binnen een week. De rucola is te oogsten als de bladeren ongeveer een lengte van 10 tot 15 centimer hebben. 

  • Zaaien kan bijna het hele jaar;

  • Kiemt al binnen een week;

  • Wel 1400 zaden per zakje!

Tip: Zaai om de twee weken een beetje, zodat je kan blijven oogsten. Wanneer je in één keer heel veel zaait, zul je ook in een kleine tijd veel rucola moeten oogsten. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.