Frans salademengsel zaden kopen, Biologisch | Moestuinland Beschrijving zaaien Frans Salademengsel BIO | Moestuinland
Frans salademengsel zaden kopen, Biologisch | Moestuinland Beschrijving zaaien Frans Salademengsel BIO | Moestuinland
Salademengsel zaden, Franse mix | BIO
Biologisch zaad voor de teelt van een Frans salademengsel. Bevat diverse soorten sla die heerlijk te verwerken is met een kleurig pallet.

Artikelnummer

92687

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische salademengsel zaad kopen

Dit Franse salademengsel of Mesclun is echt een fijne toevoeging voor de moestuin. De biologische zaden geven je een oogst aan frisse soorten sla met verschillende kleuren en structuren, om een fijne salade mee te maken. Bevat verschillende sla soorten zoals Rode eikenbladsla, sla-andijvie, krulsla, frisée sla, radicchio en rucola. Een mooi salade mengsel wat met alles gecombineerd kan worden. Zo heb je altijd een vers beetje sla op je bord!

Biologisch slamengsel zaaien

Je kunt de biologische zaden direct in de volle grond zaaien, op regels op breedwerpig. Dit kan in de maanden mei, juni, juli en augustus. Na de opkomst eventueel iets uitdunnen. Bij voorkeur niet te vroeg zaaien, omdat dit mogelijk zaadstengels geeft wat een bittere smaak geeft. De saladeblaadjes zijn vaak snel te oogsten, rond de maanden mei tot en met september, afhankelijk van de zaaiperiode. Makkelijk om te telen. 

De zaden zijn verpakt in een een bio-based verpakking (restanten van tomatenplanten) en bevat ongeveer 2 gram zaad. Dit zijn circa. 200-300 zaden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.