filter_list

Filter

  2 / 2  

  1  2   

Peper en paprika zaden kopen

Bij Moestuinland kun je veel verschillende soorten paprika en peper zaden kopen. Van zaden voor de blokpaprika, de puntpaprika, lange peper, kleine peper, alle soorten peperzaden en paprikazaden zijn bij Moestuinland te koop. Hybride F1 zaden nodig? Ook F1 zaden kun je bij ons kopen voor de teelt van hybride paprika en pepers.

Kan ik paprika telen in Nederland?

Paprika is een warmteminnend gewas, wat betekent dat paprika warmte nodig heeft om te groeien. Nu is dat in Nederland niet altijd met zekerheid te zeggen. Ondanks de warme zomers van afgelopen jaren, kan het elk jaar weer anders zijn met de opbrengst. Toch is het heel gaaf om je eigen paprika's te telen en te oogsten. Paprika kun je gewoon buiten in de moestuin telen, in de gewone tuin of op het balkon in potten of bakken. Er zijn bijvoorbeeld speciale potpaprika zaden. In een pot blijft de warmte langer zitten, en je kan de pot in de zon zetten. Extra handig dus om paprika te telen in een pot.

Pepers zaaien, telen en oogsten

Het assortiment van Moestuinland bestaat uit verschillende smaken en schalen van scherpte voor de peper. Op zoek naar zaden voor hele scherpe pepers? Moestuinland heeft ze! Je kunt nu peper zaden kopen met een maximale scherpte waarbij je zeker achterover zult slaan. Verbaas je vrienden met deze peper zaden! Ook kun je hele lange peper zaden kopen, biologische pepers of blokpeper Habanero. Peper kun je al vroeg in het jaar zaaien, om zodoende in de zomer de pepers voldoende zon te geven zodat de planten kunnen groeien en rijp kunnen worden. Peper telen is ook in Nederland gewoon te doen!


Laatst bekeken producten